Novosti

Igra Skviiič za zabavu i osjetila kao idealan blagdanski dar

Ovih blagdana, u društvu najdražih, ne propustite niti jedan zvuk! Neuroth Vas poziva na besplatno testiranje sluha i mogućnost korištenja najnaprednije tehnologije slušnih pomagala te preuzimanje zabavne društvene igru Skviiič kao idealnog dara za najdraže.

Blagdani su prepuni ugodnih zvukova koji upotpunjuju ozračje mira i radosti. Kako ne biste propustili ljepotu blagdanskog ugođaja te čestitke i lijepe želje upućene od obitelji i prijatelja, Neuroth Vas poziva da se uključite u inicijativu Bolje razumjeti.

Ako primjećujete probleme sa sluhom, tijekom inicijative možete besplatno testirati sluh i utvrditi razinu oštećenja te, ako je potrebno, u dogovoru s liječnikom i akustičarima Neurotha pokrenuti postupak za dobivanje slušnog pomagala.

No, prije trajnog nošenja slušnih pomagala, tijekom blagdana možete isprobati svjetske novitete na području slušnih pomagala. Neuroth Vam na raspolaganje stavlja jedinstvenu uslugu besplatnog testiranja slušnih pomagala u skladu s preporukama vrhunskih audiologa te zabavnu društvenu igru Skviiič  kao idealan dar za najdraže.

Božićni blagdani su doba godine kada osjećamo posebnu bliskost s obitelji i prijateljima. Zbog toga smo svima koji osjećaju oštećenje sluha ili traže tehnološki naprednije rješenje omogućili besplatno testiranje sluha, ali i mogućnost besplatnog probnog nošenja  slušnih pomagala kako bi tijekom blagdana doživjeli svu ljepotu zvukova koji ih okružuju. Uz to, za sudionike smo pripremili i poseban dar – zabavnu društvenu igru Skviiič uz koju će moći vježbati prepoznavanje zvukova i koja će razveseliti i nasmijati cijelu obitelj, izjavila je Iva Šimunec, direktorica tvrtke Neuroth za Hrvatsku

Svi zainteresirani za testiranje sluha tijekom blagdana mogu se javiti u najbliži Neuroth centar ili na besplatni telefon: 072 062 063. Društvena igra Skviiič dostupna je i u maloprodaji po cijeni od 149,00 kuna.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo