Novosti

Ikea povlači dječji podbradnik zbog opasnosti od gušenja

Ikea poziva sve kupce koji su kupili dječji podbradnik MATVRÅ, plavi/crveni, pakovanje od 2 komada, da ga prestanu koristiti i da se obrate tvrtki Ikea radi zamjene ili nadoknade.

Iz Ikee kažu da su dobili izvješća da gumb na dječjem podbradniku MATVRÅ može otpasti pa postoji opasnost da dovede do gušenja.

Ikea poziva sve kupce da vrate proizvod radi punog povrata novca ili zamjene sličnim proizvodom. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

Uvidjeli smo da postoji rizik da gumb popusti ako dijete povuče podbradnik“, kaže Emelie Knoester, menadžerica u Ikea of Sweden, i nastavlja: „Sigurnost kupaca glavni je prioritet tvrtke Ikea, zbog čega smo se odlučili povući dječji podbradnik MATVRÅ plavi/ crveni, pakovanje od 2 komada, kao mjeru predostrožnosti. Istoimeni podbradnici MATVRÅ s uzorkom voća/povrća, zelene/žute boje, sigurni su za upotrebu jer su izrađeni od drugačijeg materijala i drugačijeg su dizajna.

Dječji podbradnik MATVRÅ moguće je zamijeniti u bilo kojoj robnoj kući Ikea za zamjenski proizvod ili ga vratiti u zamjenu za puni plaćeni iznos. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban. Za više informacija molimo vas da posjetite www.IKEA.hr ili kontaktirate Službu za kupce na broj 01/445-5444.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo