In memoriam - Tomo Vrban

Tomo Vrban

Tomo Vrban, jedan od naboljih hrvatskih vizažista i suradnik našeg kolumnista Saše Jokovića, preminuo je jučer poslijepodne, u 32. godini života, nakon teške borbe s karcinomom mozga.

Tomo Vrban rođen je 1977. godine. Nakon diplomiranja na zagrebačkom Ekonomskom falultetu, otišao je u London gdje je dvije godine radio u odnosima s javnošću. U Zagreb se vraća 2004. godine, te se odlučuje za karijeru u kojoj je bio najbolji -  make up artista. U rujnu 2008. godine zajedno sa suradnikom Sašom Jokovićem otvara poznatu školu šminkanja Vrban & Joković.

Tomo Vrban prošle je godine obolio od tumora na mozgu. Podršku u borbi s opakom bolešću pružile su mu mnoge javne osobe s kojima je surađivao, kao i javnost koja je na društvenoj stranici Facebook pokrenula grupu potpore "Tomo loves the world".

Početkom veljače, nakon pet mjeseci borbe s bolešću, odradio je svoje prvo snimanje za časopis GloriaGLAM sa Zrinkom Cvitešić, što je potaknulo nagađanja o njegovom povratku na posao.

Posljednjih dana Tomi je bolest naglo uznapredovala, te je umro u bolnici u ponedjeljak rano poslijepodne. Počivao u miru!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!