Novosti

Info dječji dani: Mladi roditelji, pripremite se na dolazak svoje bebe

Manifestacija Info dječji dani odgovorit će na sva vaša roditeljska pitanja od 10. do 12. svibnja u zagrebačkom Avenue Mallu.

Koliko puta ste se, kao mladi roditelji, zapitali kako pronaći adekvatnu stručnu, jasnu i konciznu informaciju kako njegovati svoju bebu, kako ju zaštititi od raznih bolesti, kako ju pravilno hraniti, brinuti se za njen razvoj…? Odgovore na sva ova pitanja možete dobiti na manifestaciji Info dječji dani, koja će se odvijati od 10. do 12. svibnja u zagrebačkom Avenue Mallu od 9 do 20 sati. Pokretač ove manifestacije i organizator je udruga UPRI (Udruga za pomoć roditeljima i djeci pri odrastanju).

Hodnici popularnog šoping centra bit će puni liječnika, nutricionista, medicinskih sestara, fizioterapeuta, pshihologa, logopeda, farmaceuta – a sve skupa u cilju da roditelji mogu dobiti odgovor na sve što ih zanima o zdravlju, odgoju i obrazovanju djece.

Koja će područja biti pokrivena?

Pokrivena područja će biti pedijatrija, dermatologija, dojenje, prehrana i dohrana djece, rehabilitacija i razvoj motorike i senzorike, psihofizički razvoj, razvoj govora, sigurna primjena lijekova u trudnoći i laktaciji, ginekologija, oralna njega, razvoj komunikacijskih vještina itd…

Okušajte sreću u nagradnim igrama i uživajte u u besplatnim radionicama za roditelje i bebe: Baby signs, Četkalica (radionica o važnosti pranja zubića koju vodi stomatolog), Epo igra, sat engleskog jezika za bebe i djecu, mala škola dojenja, likovna radionica za poticanje razvoja djece, vježbe motorike i senzorike kroz igru (Goljak)…

Također vas i čeka radionica dohrane beba “Mama kuha zdravo“ koju vodi nutricionistkinja Snježana Cenić Stojaković ispred Udruge za pomoć roditeljima i djeci pri odrastanju.

UPRI je neprofitna je organizacija osnovana sa svrhom raznih oblika pomoći roditeljima u njihovoj životnoj ulozi. U Hrvatskoj je gotovo nemoguće pronaći adekvatnu stručnu, jasnu i konciznu informaciju bilo o njezi beba, pojedinoj dječjoj bolesti ili pak kako i kada započeti dohranu beba. Stoga smo odlučili kroz niz projekata pomoći roditeljima da brzo i sigurno dođu do željene informacije.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo