Novosti

Info dječji dani – saznajte sve o njezi i zdravlju svoje bebe

Za vrijeme trajanja manifestacije “Info dječji dani” roditelji će imati prilike postavljati pitanja raznim stručnjacima poput psihologa, pedijatra, stomatologa, farmaceuta, nutricionista, logopeda i fizioterapeuta.

Saznajte sve odgovore na roditeljska pitanja o njezi i zdravlju beba na manifestaciji Info dječji dani koja se održava u zagrebačkom Avenue Mallu od 10. do 12. svibnja, i to od 9 do 20 sati svaki dan. Pokretač ove manifestacije i organizator je udruga UPRI (Udruga za pomoć roditeljima i djeci pri odrastanju).

Što vas sve čeka na Info dječjim danima?

Za vrijeme trajanja manifestacije roditelji će imati prilike postavljati pitanja raznim stručnjacima poput psihologa, pedijatra, stomatologa, farmaceuta, nutricionista, logopeda i fizioterapeuta. Pokrivena područja će biti pedijatrija, dermatologija, dojenje, prehrana i dohrana djece, rehabilitacija i razvoj motorike i senzorike, psihofizički razvoj, razvoj govora, sigurna primjena lijekova u trudnoći i laktaciji, ginekologija, oralna njega razvoj komunikacijskih vještina itd…

Tu su i nagradne igre za roditelje i bebe, jednako kao i besplatne radionice: Baby signs, Četkalica (radionica o važnosti pranja zubića koju vodi stomatolog), Epo igra, sat engleskog jezika za bebe i djecu, mala škola dojenja, likovna radionica za poticanje razvoja djece, vježbe motorike i senzorike kroz igru (Goljak)…

Indo dječji dani

Također vas i čeka radionica dohrane beba “Mama kuha zdravo“ koju vodi nutricionistkinja Snježana Cenić Stojaković ispred Udruge za pomoć roditeljima i djeci pri odrastanju, a moći ćete izravno svoja pitanja postavljati i Tei Knežević i Tatjani Gjurković iz Centra Proventus. Osim besplatnog psihološkog savjetovanja, imat ćete priliku sudjelovati i u besplatnoj radionici naziva “Jeste li usklađeni? Upoznajte svoj i djetetov temperament“. Više o radionici saznajte u članku: Besplatna radionica Centra Proventus na Info dječjim danima!

… i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od vas! 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo