Interliber: Astrologinja Anđelka Subašić predstavlja svoju novu knjigu! - Ordinacija.hr

Novosti

Interliber: Astrologinja Anđelka Subašić predstavlja svoju novu knjigu!

Anđelka Subašić je poznata i nadasve cijenjena astrologinja. Svoje je dugogodišnje znanje i iskustvo sažela u praktični priručnik koji se bavi suvremenom astrologijom. “Uzmite sudbinu u svoje ruke” naziv je prvijenca kojeg će autorica predstaviti 10. studenog u sklopu sajma Interliber.

Na pitanje što ju je potaknulo na pisanje knjige “Uzmite sudbinu u svoje ruke” poznata astrologinja naglašava kako je praktični priručnik rezultat 15-godišnjeg rada s klijentima, ali i predavanja astrologije.

k“Željela sam upravo široj javnosti približiti astrologiju i primijenjenu mudrost koju ona daje svakome od nas kako bismo lakše plovili kroz more promjena i izazova. Kako je nastupilo vrijeme ekonomske krize tako su ljudi sve nesigurniji i na pojedinca se odražava ta opće depresija, strah za egzistenciju”, pojašnjava poznata astrologinja.

Naša sugovornica naglašava kako je kriza ujedno i izazov kroz koji se možemo razvijati i ojačati.

“I sama nekoliko godina prolazim kroz period osobnih kriza – smrt mame i tate, razvod nakon 26 godina braka. Uz pomoć i primjenu znanja i filozofije koju mi daje upravo astrologija, prolazila sam kroz te krize s manje posljedica, bez straha i svakako jača. Umjesto da plačem za sobom ja sam stvorila nešto što mogu podijeliti s drugima i biti korisna, a da pri tome “liječim vlastite rane” – napisala sam knjigu. Uzela sam sudbinu u svoje ruke – kako i sam naslov sugerira”, ističe Anđelka Subašić.

Praktični priručnik “Uzmite sudbinu u svoje ruke” nudi čitateljima konkretne savijete vezane uz različite aspekte života. Njegova autorica ističe kako je knjiga vrlo konkretna i puna korisnih poruka i savjeta.

k“Nisam teoretičar. Svako moje znanje mora imati potvrdu u konkretnom životu, mora biti primjenljivo. Knjiga se bazira na pozitivnim psihološkim motivacijama. Pruža jedan način razmišljanja, ali i konkretan pristup, u smislu ”znati kako”. To su terapeutski tekstovi o osjećaju krivnje i loše savjesti (kao podloga stagnacije i blokade), hrabrosti, sreći, tijelu i psihi, odnosima, životnim ciklusima, krizama, a sve u svrhu osobnog razvoja pojedinca”, zaključuje poznata astrologinja.

Ukoliko želite kupiti knjigu “Uzmite sudbinu u svoje ruke” i ujedno
dobiti posvetu same autorice, predlažemo da u četvrtak, 10. studenog posjetite
sajam knjiga Interliber. Anđelka Šubašić vas očekuje u 18:00 sati u paviljonu
br. 5 na štandu izdavača V.B.Z.

Knjigu možete kupiti i putem web stranice www.andelkasubasic.com

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo