Novosti

Izbrišite tragove starenja s lica uz novu i moćnu anti-age liniju

Shutterstock

Iako ne znate tajnu vječne mladosti, postoji način da uklonite tragove starenja s lica iznimno djelotvornom anti-age linijom NeoStrata Skin Active.

Zahvaljujući moćnim Skin Active proizvodima, koža se u potpunosti obnavlja te izgleda zdravije, čvršće i mlađe. Snažni sastojci klinički dokazane učinkovitosti djeluju u svim slojevima kože kako bi poboljšali tonus, potaknuli obnovu stanica i sintezu kolagena, kao i zaštitili kožu od vanjskih utjecaja. Linija se sastoji od četiri potentne formule koje zajedničkim snagama revitaliziraju kožu i osiguravaju joj optimalnu njegu i zaštitu:

  1. Cellular Restoration (372,21 kn/50 g) je noćna krema koja pomoću ekstrakta matičnih stanica jabuke produžuje dugovječnost matičnih stanica kože. Ekstrakti nara, borovnice i akacije snažno štite od antioksidativnih utjecaja iz okoliša, dok kombinacija AHAi PHA kiselina potiče eksfolijaciju i bržu izmjenu stanica. Koža je tijekom noći obnovljena, a ten čist i osvježen.
  2. Matrix Support (397,77 kn/50 g) je dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30, koja sadrži snažne anti-age sastojke i pruža vrlo učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Ujedinjena snaga retinola i Neoglucosamina® stimulira sintezu kolagena i hijaluronske kiseline te osigurava hidratiziranu kožu bez linija i bora. Kremu nanesite ujutro na čistu kožu lica.
  3. Intensive Eye Therapy (397,77 kn/15 g) je jedinstvena formula koja obnavlja osjetljivo područje oko očiju čineći ga mlađim i ljepšim. Peptidi i patentirani NeoGlucosamine® potiču pojačanu sintezu kolagena i učvršćuju kožu koja postaje zategnutija, bore zaglađene, a otečenost i podbuhlost umanjena.
  4. Skin Active Retinol+NAG Complex (477,00 kn) ) djeluje na izgradnju potpornih struktura koje učvršćuju kožu, smanjuje vidljivost staračkih pjega i djelotvorno ublažava sitne linije i bore. Ovaj snažan kompleks osigurava koži 0,5%-tni čisti, stabilizirani retinol i patentirani Neoglukozamine® (NAG) kojim se upotpunjuje i pojačava djelovanje retinola na čvrstoću i blistavost kože. Nanesite navečer na čistu kožu. Tijekom korištenja izbjegavajte izlaganje suncu.

NeoStrata linija za njegu lica dostupna je u ljekarnama po preporučenim maloprodajnim cijenama.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo