Novosti

Izniman uspjeh akcije ”Ukrasite drvce dobrim djelom”

U Kozmo drogerijama prikupljeno više od 126.000 kuna

Iznimno vrijednu donaciju Kozmo je uručio Hrvatskoj zajednici za Down sindrom u prostorima Udruge za sindrom Down Zagreb, nakon uspješno završene humanitarne akcije „Ukrasite drvce dobrim djelom“ u kojoj je cilj bio zajedno sa svojim kupcima pomoći potrebitima u zajednici. U ime Hrvatske zajednice za Down sindrom donaciju je primila predsjednica Dinka Vuković.

Naime, u periodu od 15. studenog do 24. prosinca, kupnjom ukrasnog borića u Kozmo drogerijama, kupci su pomogli u prikupljanju više od 126.000 kuna sredstava za pomoć djelovanju Hrvatske zajednice za Down sindrom u sklopu koje djeluje 9 udruga.

Borovi su bili pretrpani čestitkama s dobrim željama

Na blagajni Kozmo drogerija svi kupci su, prilikom kupovine borića, dobili i prigodnu čestitku koju su kao ukras mogli staviti na božićna drvca u drogerijama Kozma.

Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma prilikom donacije je izjavio: ”Kozmo ukrasni borići bili su samo simboličan način na koji smo željeli zahvaliti svima koji su se uključili u ovu akciju svojim donacijama. Ono što smo postigli ovom humanitarnom akcijom je mnogo više. Potaknuli smo zajednicu da se uključi u život osoba s Down sindromom jer mi u njima vidimo naše prijatelje koji nikako ne smiju biti isključeni iz društva. Moramo ih potaknuti i omogućiti im što normalniji život. Želim zahvaliti svima koji su dali svoju donaciju i zadovoljstvo mi je Udruzi u sklopu zajednice za Down sindrom predati vrijednu donaciju od 126.637,00 kuna koja će im zasigurno pomoći u njihovom daljnjem djelovanju.”

Akcija je postigla izniman uspjeh jer je privukla brojne kupce Kozmo drogerija da sudjeluju i uljepšaju blagdane štićenicima Udruge u sklopu Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Hrvatska zajednica za Down sindrom organizira i povezuje djelovanje udruga na području Republike Hrvatske i promovira integraciju jednakosti i pravo izbora za osobe sa sindromom Down, stoga će ova donacija pomoći svima koji se na svom životnom putu susreću sa sindromom Down.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo