Novosti

Jana vitamin s kofeinom i prirodnim aromama naranče i karamele – smanjuje umor i iscrpljenost

Jana vitamin s kofeinom, još je jedna inovacija koja stiže iz Jamnice, a riječ je o zanimljivoj kombinaciji prirodne mineralne vode Jana, B vitamina i ekstrakta zelene kave.

Ovo niskoenergetsko piće s prirodnim aromama naranče i karamele, obogaćeno je vitaminima B5, B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Jana vitamin s kofeinom nastala je u Jamničinom modernom razvojno-istraživačkom laboratoriju koji iza sebe ima brojne inovacije.

Tijekom proteklih godina razvili smo mnogo različitih vitaminskih voda i svaka od njih je bila specifična po nečemu. Međutim, Jana vitamin s kofeinom imala je i dodatan izazov jer smo prvi puta dodavali ekstrakt zelene kave kojeg je trebalo stabilizirati na bazi prirodne mineralne vode Jane. Stabilnost proizvoda i kvaliteta za nas su imperativ, ali to je jednako važno i potrošačima koji žele znati što se nalazi u proizvodu kojeg konzumiraju pojasnila je Sandy Lovković, direktorica razvoja i istraživanja Grupe pića unutar Fortenova grupe.

Bočica Jane vitamin s kofeinom od 0,5l sadrži 70 miligrama prirodnog kofeina dobivenog iz zrna zelene kave što je otprilike količina kofeina koju sadrži jedna šalica espresso kave.

Za razliku od šalice espressa, koji može djelovati kao diuretik i potaknuti gubitak vode, Jana vitamin s kofeinom će organizmu osigurati važnu i potrebnu hidraciju. Zajedno s kolegama iz našeg marketinškog tima, stalno pratimo svjetske trendove, informiramo se o tome što se događa u industriji pića te razmišljamo na koji način možemo pružiti nešto novo potrošačima i tako pokazati svoju inovativnost i kreativnost. Stoga smo ponosni na svaki novi proizvod kojeg uspješno plasiramo na tržište, zaključila je Sandy Lovković.

Nova Jana vitamin s kofeinom dio je Jamničinog portfelja vitaminskih voda napravljenih na bazi prirodne mineralne vode Jana, bez konzervansa, umjetnih boja i umjetnih aroma.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo