Jennifer Aniston obožava serume, a mi vam predstavljamo nove s hrvatskim potpisom - Ordinacija.hr

Novosti

Jennifer Aniston obožava serume, a mi vam predstavljamo nove s hrvatskim potpisom

Postoje brojni razlozi zašto su serumi zavrijedili titulu „eliksira“ u njezi kože.

Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka (i do deset puta većoj količini nego u kremama!), sitne molekule seruma lakše i bolje prodiru u kožu te opskrbljuju aktivnim i hranjivim tvarima čak i dublje slojeve kože. Svoju zadaću restrukturiranja, obnavljanja i hidratacije kože toliko uspješno obavljaju da ne čudi kako su već godinama apsolutni hit u kozmetičkoj industriji. Čak i najljepše žene svijeta, poput Jennifer Aniston, Cindy Crawford i drugih priznaju kako se tajna njihove mladolikosti krije u – serumima!

Već odavno smo naučeni da iz Olivala stižu samo učinkoviti i prirodni proizvodi, a nedavno su nam servirali pravu beauty poslasticu: novu liniju visokoaktivnih sastojaka. Stručnjaci iz Olivalovog laboratorija odabrali su 3 najmoćnije tvari iz područja anti age njege, svaku u svojoj najaktivnijoj formi: vitamin C kao jedan od najsnažnijih antioksidansa, resveratrol novu formulu za obnovu stanica te peptide koji dokazano pojačavaju obnovu kože.

Da bi postigli što bolju učinkovitost odlučili su se za hijaluronsku kiselinu kao podlogu za sinergističko djelovanje i aktivnost seruma u dubljim slojevima kože. Rezultat svega ovoga su tri iznimne anti-age formule koje učinkovito pomlađuju i uljepšavaju svaki tip kože.

Vitaminski serum C učvršćuje tonus kože i idealan je za osobe s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci. Vitaminski serum R2 sadrži resveratrol i retinol koji ubrzava obnovu stanica i potiče sintezu kolagena, a namijenjen je prvim znakovima starenja i problematičnoj koži. Peptidni serum P sadrži nekoliko kombinacija peptida koje pojačavaju obnovu kože i bolju elastičnost i idealan je za osobe koje već imaju vidljive bore.

U kratko vrijeme od svog lansiranja ovi serumi postali su prava Instagram senzacija što nije niti čudno jer se osim svojim sastavom ističu i modernim, bijelo-crnim dizajnom.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo