Novosti

Jeste li već isprobali novi domaći brend zubnih pasta Zoobzone? Oduševit će vas!

Znanje i svijest ljudi o raznim kemijskim sredstvima koje unosimo u svoj organizam svakim danom raste.

Istodobno s tim, povećava se zainteresiranost i potražnja za domaćom, zdravom hranom i prirodnom kozmetikom. Sve veća potrošnja i istovremeno snižavanje cijena raznih proizvoda rezultirali su uvođenjem rizičnih, pa i štetnih sirovina u razne kozmetičke proizvode kako bi se pojeftinila i pojednostavila njihova proizvodnja i produljio preporučeni rok upotrebe.

Isto je i sa zubnim pastama, gdje danas paste trebaju biti inovativnije, kvalitetnije i prirodnije da bi zadovoljile potražnju sve educiranijih potrošača. Istovremeno, udio uistinu korisnih aktivnih sastojaka koji djeluju na poboljšanje našeg oralnog zdravlja, drastično se smanjio, jer su upravo oni najskuplji dio paste.

Novi, domaći brend Zoobzone utjelovljuje potpuno prirodne paste za zube. Zubne paste Zoobzone nastale su kao rezultat višegodišnjeg istraživanja vodećih stručnjaka iz Hrvatske i okruženja. Predstavljaju odmak od uobičajenog načina formuliranja zubnih pasti i iz njihova sastava su uklonjeni svi potencijalno štetni i otrovni sastojci

Svojstva idealne paste za zube su:

  • praktično pakiranje,
  • ugodan okus i miris,
  • prilagođenost dobnoj i ciljnoj skupini,
  • da se idealno pjeni,
  • da uistinu djeluje protiv karijesa i bolesti usne šupljine.

Baš sva nabrojena svojstva zadovoljena su u pastama Zoobzone. One predstavljaju unikatan hrvatski proizvod, novu liniju prirodnih  pasta za zube s visokim udjelom aktivnih sastojaka. Linija se sastoji od sveukupno 10 pasti, od kojih su tri namijenjene djeci, a preostalih sedam odraslima. Paste su specijalizirane po ciljnim skupinama što omogućuje svakom da nađe pastu za sebe. Posebna novost je pasta za trudnice koja se zove “X-Pect”.

Visok udio aktivnih sastojaka

U liniji su još i “Smiley baby” koja je namijenjena djeci do tri godine, okusa je banane i može se progutati. “Smiley kids” je za djecu od tri do devet godina, a “Smiley teens” za one do 14 godina. Tu su još i “Daily mint” za svakodnevnu uporabu odraslih, “H2Oral” koja je pogodna protiv suhih usta, pri nošenju ortodontskih aparata ili proteze te “Herball” protiv krvarenja desni i parodontitisa. Posebna su novost crna pasta “Black 4 White” s aktivnim ugljenom za izbjeljivanje zubi, “Matchai” s uljem konoplja i matcha čajem te inovativna “Mediterraneo” slana pasta.

Paste u liniji Zoobzone imaju visoki udio aktivnih sastojaka, nemaju parabena, alkohola, natrijevog lauril sulfata (SLS), umjetnih boja i aroma, glutena, a zaslađene su stevijom.

One koriste prirodne sastojke koji ne štete osjetljivoj sluznici te imaju prirodne abrazive koji neće naštetiti caklini. Također, koriste potpuno prirodne i nježne okuse i mirise kako bi pasta osvježavala dah bez neugodnog peckanja i isušivanja usne šupljine. U sve paste dodan je prebiotik inulin kako bi se potaknuo razvoj dobrih bakterija i ojačao prirodni imunitet usne šupljine. Prirodne paste linije Zoobzone povezuju ono najbolje što možemo dobiti od prirode sa znanstvenim pristupom te suvremenom tehnologijom.

Foto: PR

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo