Novosti

Jeste li već vidjeli veliki crveni poklon na Zrinjevcu? Otkrivamo priču iza njega

Marko Gregurić

Cilj humanitarne akcije prikupljanje je sredstava za nabavu potrebne medicinske opreme za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Atraktivnih mjesta na Adventu u Zagrebu koji privlače pozornost prolaznika ne manjka ni ove godine, no uvijek nas posebno razvesele ona mjesta koja uz zanimljiv sadržaj kriju i dobru priču. Tako nam je za oko zapeo veliki crveni poklon na Zrinjevcu sa šarenim uzorkom ukrasnog papira koji, osim što pridonosi čaroliji Zrinjevca i poziva na fotografiranje, ovog Božića ima puno dublje značenje.

Naime, nakon što nam se svidio dizajn ukrasnog papira kojim je presvučen ovaj poklon, još nas je više oduševio natpis na poklonu koji objašnjava da se ovaj ukrasni papir može kupiti – za njega ne morate izdvojiti puno, ali mu je vrijednost neprocjenjiva!

Nakon hvalevrijednog humanitarnog projekta prošle godine uz pomoć kojeg su prikupljena sredstva za Dječji dom Ruža Petrović u Puli, Douglas parfumerije nastavljaju senzibilizirati javnost o poteškoćama najmlađih članova društva. U suradnji s Dječjim vrtićem Kapljica, Douglas parfumerije dizajnirale su poseban ukrasni papir čije su božićne motive nacrtale vrijedne ručice mališana iz vrtića.

Pod geslom „Poklon može značiti puno više“, ovog Božića imate priliku kupiti ukrasni papir u svim Douglas parfumerijama ili na Douglas web shopu po simboličnoj cijeni od 5 kuna te se tako uključiti u humanitarnu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za nabavu potrebne medicinske opreme za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Akcija traje do 7. siječnja, a ako još niste počeli razmišljati o odabiru poklona i njihovom zamatanju, onda je pravo vrijeme da to i učinite. Kakve god vaše vještine zamatanja poklona bile, jedno je sigurno – s ovim ukrasnim papirom darovat ćete puno #višeodpoklona.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo