Novosti

Joga i radionice u novootvorenom Moonlightyoga studiju

Cjelodnevni joga satovi i korisne radionice sigurno su dobar povod za posjetiti Moonlightyoga studio i odvojiti vrijeme za sebe kako bi se osjećali ispunjnije i spremnije na svakodnevne životne izazove.

U neposrednoj blizini Britanskog trga u Zagrebu, u Kukuljevićevoj 17, početkom rujna vrata je otvorio Moonlightyoga studio. Pod vodstvom dvije certificirane yoga učiteljice Jelene Dvoržak i Nane Sklevicky Majer satovi joge su na raspolaganju tijekom cijeloga dana kako bi svatko mogao naći vrijeme za sebe u dnevnoj rutini i upoznati blagotvorne učinke joge na psihofizičko zdravlje.

Prema riječima Nane i Jelene, filozofija Moonlightyoga studija jest želja da svatko iskoristi pozitivan učinak joge na kvalitetu svog svakodnevnog života.

“U našem joga studiju želimo polaznicima omogućiti ugodno i sigurno okruženje gdje mogu kroz kvalitetnu fizičku aktivnost učiniti nešto korisno za sebe i na taj način učiniti svoj svakodnevni život lakšim i ugodnijim.“

U studiju se osim joga pozicija rade i tehnike čišćenja (yoga kryje) te vježbe disanja (pranayame), koje osim korisnog utjecaja na zdravlje tijela imaju direktan pozitivan učinak i na stanje našeg uma, intelekta i emocija te pomažu održavati cjelokupno biće u ravnoteži.

Osim joge, u studiju se održavaju zanimljive i korisne radionice iz različitih područja poboljšanja kvalitete života kao što je tečaj kundalini joge, tečaj indijanskog plesa ili radionica blagoslov žene.

U studiju posebno ističu tečaj transcedentalne meditacije koji će se održati od 27. 11. do 2. 12. pod vodstvom jednog od najvećih hrvatskih učitelja i jogija Jadranka Mikleca koji se već više od četrdeset godina bavi transcendentalnom meditacijom i član je stručne komisije Savjeta Ministarstva pravosuđa za reguliranje bavljenja nekonvencionalnom medicinom. Na tečaju će polaznike obučavati jednostavnoj i prirodnoj tehnici transcendentalne meditacije je čija je učinkovitost dokazana u više od 600 nezavisnih istraživačkih studija provedenih u 33 zemlje svijeta. Samo neke od zdravstvenih dobrobiti odnose se na dokazano smanjenje nesanice, smanjenu potrošnju alkohola, nikotina i droga, smanjenje anksioznosti, depresije i neurotičnosti, smanjeni mentalni i fizički učinci stresa i mnoge druge.

Nakon tečaja transcedentalne meditacije, 03. 12. održat će se i radionica sistemskih konstelacijajedinstvene i zanimljive metode koja nam omogućava dubok rad na sebi i rješavanje prepreka s kojima se kroz život susrećemo.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo