Novosti

Još 2 dana do 12. Dječjeg sajma!

Još dva dana dijele nas do početka najvećeg dječjeg sajam u regiji koji se i ove godine održava u prestižnoj Zagreb Areni pod počasnim pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Pred nama je 12. po redu Dječji sajam koji će trajati od petka 27. rujna do nedjelje 29. rujna. Još dva dana dijele nas do početka najvećeg dječjeg sajam u regiji koji se i ove godine održava u prestižnoj Zagreb Areni pod počasnim pokroviteljstvom Grada Zagreba.

U tri dana trajanja kroz program 12. Dječjeg sajma predstavit će se škole, vrtići, sportske i plesne skupine s preko tisuću djece sudionika u programu, desetak nevladinih udruga i više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva.

Pregršt noviteta, zabave i natjecanja, tradicionalni projekti poput socijalizacije djece s javnim službama, edukativne radionice te mini koncert Bojana Jambrošića u subotu u 11 sati samo su dio iz ovogodišnjeg bogatog programa.

Spektakl, spektakl, spektakl i to Štrumpfastičan! Štrumpf-groznica zatresla je i Dječji sajam koji će ugostiti Štrumpf selo u kojemu će mališane dočekati mnoga iznenađenja, a neka od njih priprema čarobnjak Gargamel osobno. Njegove čarolije na programu su u subotu i nedjelju u 11:30 sati.

Generalni sponzor Dječjeg sajma HiPP organizira utrke na biciklima guralicama u subotu i nedjelju u 11:00 i 16:00 sati. Sudjelovati mogu svi mališani u dobi od tri do pet godina, a prijave sudionika se primaju na broj telefona 0800/31-31-33 ili na www.hipp.hr/savjetovaliste.

Dugogodišnja akcija kojom se promovira ljubav i roditeljstvo u organizaciji udruge Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma, održat će se pod sloganom “Moja obitelj – sretna obitelj” i to tradicionalno uz podršku velikog broja poznatih roditelja i njihove djece, na čelu s novim ovogodišnjim ambasadorom sajma Joškom Čagaljem Jolom.

Dječji sajam ima kao i svake godine humanitarnu notu. Ovogodišnja akcija ide u korist štićenika Kuće ljubavi, koja djeluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

12. Dječji sajam se otvara u petak 27. rujna u 14:00 sati! Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 9.30 sati do 20:00 sati, a ulaz je slobodan!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na internetskoj stranici Dječji sajam – pogledajte program sajma.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo