Novosti

Juraj Šebalj i Natali Dizdar predstavili sunčane naočale Serengeti

Juraj Šebalj, najbolji hrvatski rally vozač, i pjevačica Natali Dizdar, velika zaljubljenica u vožnju, u Optičkom su Centru Bilić Vision predstavili sunčane naočale Serengeti.

Riječ je o najboljim sunčanim naočalama za vožnju na svijetu. Tehnologija za njih potječe iz automobilske industrije. Naime, otkrivena je tijekom razvoja vjetrobranskih stakala.

 Sebalj
                                                               Juraj Šebalj

Prvi se par naočala Serengeti na tržištu pojavio 1980-ih, a danas su br. 1 među vrhunskim sunčanim naočalama. To su jedine sunčane naočale na svijetu koje imaju filtre ugrađene na molekularnoj razini, fotokromatski efekt i polarizaciju. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji leće se lako prilagođavaju raznovrsnim vremenskim uvjetima, tj. različitim utjecajima svjetlosti. Zbog takve ih ekskluzivne i patentirane optičke kvalitete preporučuju i oftalmolozi.

Serengeti

Spomenute tehnološke karakteristike vozaču omogućuju jasan vid, odlično uočavanje kontrasta i udobnost. Zablješćivanje je smanjeno na minimum te nema žmirkanja. Naočale također opuštaju mišiće lica i glave. Sve to povećava užitak u vožnji i boravak na otvorenom. Naočale Serengeti namijenjene su muškarcima i ženama – zaljubljenicima u vožnju, onima koji žive život punim plućima.

Serengeti strast prema vožnji dijeli s vrhunskim markama automobila. Trenutačno surađuje s Fiskerom, prvim luksuznim hibridnim automobilom na svijetu, Jota Sportom i timom Astona Martina.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo