Kada je zdravlje u pitanju, budite 100% pokriveni! - Ordinacija.hr

Novosti

Kada je zdravlje u pitanju, budite 100% pokriveni!

Ako ne želite biti djelomično zdravi, zašto biste bili samo djelomično zdravstveno pokriveni?

Generali dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva Vam bez ograničenja na godišnji iznos troškove: participacije u sustavu javnog zdravstva Republike Hrvatske, lijekova s osnovne (A) i lijekova s dopunske (B) liste lijekova. Korisna prednost je i što jedino Generali isplaćuje povrat 15% godišnje premije dopunskog zdravstvenog osiguranja, ako niste koristili osigurateljno pokriće. A sve to već od 63 kune mjesečno ovisno o pristupnoj dobi.

Kombinirajte Generali dopunsko zdravstveno osiguranje s dodatnim pokrićima za cjelovitu skrb i njegu tijekom liječenja i budite 100% pokriveni kada je zdravlje u pitanju:

  • Kućna njega za 8 kn mjesečno: uključuje kućnu njegu nakon nezgode ili bolesti te skrb o Vašem domu i obiteljskim obvezama, psihološku pomoć nakon nezgode, organizaciju posjeta bliske osobe i drugo liječničko mišljenje nakon nezgode.

  • Dnevna naknada za liječenje u bolnici kao posljedice nesretnog slučaja ili bolesti već od 7,50 kn mjesečno: u slučaju duljeg razdoblja oporavka sa svotama osiguranja u rasponu 50, 100, 150 ili 200 kn!

Saznajte više!

Zdrav kao lav!

generali.hr

Info tel: 01/ 4600 400

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo