Novosti

Kako biti učinkovit u svakodnevnim obavezama? Odgovor je Strath biljni preparat

Zima je ostavila traga na vašem zdravlju? Niste se niti oporavili, a već kreće nova, proljetna sezona viroza, prehlada i umora.

Kako se oduprijeti zdravstvenim izazovima, biti učinkovit u svakodnevnim obavezama i uživati u sunčanim danima?

Revolucionaran biljni preparat, Strath, kojem Švicarci već više od pedeset godina povjeravaju svoje zdravlje i vitalnost 100% je prirodni dodatak prehrani na bazi kvasca i ljekovitog bilja, blagotvornog djelovanja na vitalnost organizma. 

Strath je potpuno biljni dodatak prehrani koji se može pohvaliti dugogodišnjom
tradicijom i nizom kliničkih studija koje dokazuju njegovu široku djelotvornost. Osim što potpomaže vitalnost, pozitivno utječe na poboljšanu apsorpciju kvalitetnih nutrijenata iz hrane u organizam. 

Strath nastaje tijekom dvomjesečnog, prirodnog procesa vrenja biljnog kvasca – plazmolize, a finalni proizvod dolazi u obliku sirupa te sadrži:

  • 80% plazmoliziranog biljnog kvasca
  • 10% ječmenog slada (sadrži gluten)
  • 5% meda
  • 5% soka od naranče

Švicarci svoju formulu zdravlja i vitalnosti već 50 godina nalaze u Strathu dok ga svi ostali nazivaju revolucionarnim biljnim pripravkom. Preporučuje se svim generacijama, od 1‐99 godina starosti, posebice osobama koje su izložene dinamičnom stilu života, stresu i neuravnotežnoj prehrani. 

No, Strath mogu koristiti i dijabetičari, kao i osobe osjetljive na gluten, jer je dostupan i u tabletama koje ne sadrže šećer niti gluten. Povrh toga, Strath je 100% prirodan proizvod koji ne sadrži kemijske ili sintetske dodatke te ne izaziva ovisnost ili nuspojave.
 
Potražite Strath u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama te trgovinama zdrave hrane, uživajte u ovom proljeću i ne brinite o pomanjkanju vitalnosti!
 
Vise o Strath proizvodima saznajte na www.strath.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo