Novosti

Kako svakodnevno rješavati stresne situacije? Saznajte na predavanju dr. sc. Vladimira Grudena

Shutterstock

Dr. sc. Vladimir Gruden održat će predavanje na temu Osobna vrijednost u ponedjeljak, 21. siječnja u 17.30 sati u dvorani Centra za kulturu Trešnjevka.

Cilj je polaznike upoznati s mogućnošću pozitivnog odnosa prema životu i metodama rješavanja svakidašnjih stresnih situacija. Ovo predavanje za temu ima kako vrednovati samog sebe.

Nakon predavanja počinje novi ciklus autogenog treninga u trajanju od mjesec dana kojeg također vodi dr. sc. Vladimir Gruden. Trening se održava se ponedjeljkom i četvrtkom od 18.30 do 19.30 sati.

Temeljna bit autogenog treninga nalazi se u koncentraciji na popuštanje napetosti, odnosno utjecaju na samoga sebe. Primjenjuje se individualno i grupno, a koristi se radi uklanjanja funkcionalnih poremećaja u radu nekih organa i stanja napetosti. Osim terapijskih, važni su i učinci što se postižu i kod zdravih ljudi, a očituju se u povećanju psihičke i tjelesne svježine i spremnosti za rad. Autogeni trening ušao je u skupinu aktivnih autosugestivnih i oslobađajućih sustava vježbi.

Centar za kulturu Trešnjevka redovito organizira cikluse koje vodi prof. dr. sc. Vladimir Gruden. Cijena ulaznice za predavanje Osobna vrijednost iznosi 20 kuna, a za autogeni trening 600 kuna. Upisi za autogeni trening traju do 21. siječnja 2019. 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo