Novosti

Klikni na Dobrativibra.hr i počni širiti pozitivne misli!

Dobrativibra.hr je mjesto na kojem se razmjenjuju pozitivne misli, dolaze napuniti baterije novom dozom optimizma i inspiracije, ali i mjesto za širenje vlastitih pozitivnih misli s drugima.

Dobra ti vibra je projekt širenja pozitivnih misli. Zabavan i inovativan ali i humanitaran, podsjeća nas svaki dan da je uz pozitivan pristup sve lakše. Na www.dobrativibra.hr se skupljaju i razmjenjuju pozitivne misli, dolaze napuniti baterije novom dozom optimizma i inspiracije, koji se širi dalje i dijeli s drugima.

Kako se rodila ideja?

Nekolicina ljudi koji i inače, bez obzira na sve, šire dobru vibru – odlučila je pokrenuti projekt širenja pozitivnih misli, potaknuti i inspirirati zajednicu da u moru crnila nađe razlog za sretnu misao, i shvati da je lakše s pozitivnim stavom. Male stvari čine život, a mali doprinos ili osmijeh mogu uvjetovati velike i pozitivne promjene.

Vibra

“Jednostavno, želimo ljude učiniti sretnima, a u nekim ambicioznijim planovima su i humanitarni projekti od kojih smo već donirali udrugu Veliko srce malom srcu, Bolnicu za djecu s posebnim potrebama u Gornjoj Bistri, SOS dječje selo…”, poručuju kreatori projekta www.dobrativibra.hr.

Kako funkcionira dijeljenje vibre?

Svatko tko dođe na web stranicu www.dobrativibra.hr i jednim klikom ostavi svoju vibru kao registrirani korisnik, može osvojiti kul Dobra ti vibra majicu za najbolju tjednu vibru. Pritom je poželjno vlastitu vibru podijeliti s drugima na Facebooku ili Twitteru kako bi se ona širila dalje.

Vibra koja na Facebooku postane pobjednik tjednog natječaja objavljenog na web stranici, postaje tema tjednog nagradnog natječaja na Facebooku. U njemu može sudjelovati svatko tko lajka stranicu. Sudjelovanjem se mogu osvojiti neke od atraktivnih tjednih nagrada poput dizajnerskog nakita, večere u nekom gurmanskom restoranu, dizajnerske majice hrvatskih ilustratora i grafitera, raznih komada hrvatskog produkt dizajna za kojim je poludjela cijela urbana scena…

Dobre vibre potraži na www.dobrativibra.hr i Facebook stranici Dobra ti vibra.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo