Novosti

Koja je beauty tajna Antonije Blaće?

„Triactive Plus tretmanom kod Antonije smo postigli sjajnu figuru tijela te pomlađenu i osvježenu kožu lica. Antonija je predivna mlada žena koja zrači pozitivnom energijom, a to je još jedan razlog zašto naša posebna ljepota dolazi iznutra”, tvrdi dr. Nikola Milojević.

Usprkos učestalim i velikim medijskim angažmanima te čestim putovanjima, lijepa radijska i televizijska voditeljica Antonija Blaće uvijek izgleda besprijekorno. Zagovornica je prirodne kozmetike, zdravog života i prirodnog načina oblikovanja tijela, a na nedavnom vjenčanju izgledala je poput princeze. Ne čudi stoga kako je Antonija i ambasadorica estetske poliklinike Milojević, a jedan od njenih najdražih tretmana je Triactive Plus.

„Na Triactive Plus tretman idem zato što na prirodan način zateže kožu, što mi je iznimno važno. Zahvaljujući Poliklinici Milojević, tretmanu Triactive Plus te redovitom vježbanju i zdravoj prehrani, sada se osjećam najbolje nego ikad prije”, izjavila je uvijek vesela Antonija.

Triactive Plus je uređaj za nekirurško oblikovanje tijela koji objedinjuje tri tehnologije: ultrazvuk, radiofrekvenciju i diode laser. Jedini na tržištu koristi navedene tri različite tehnologije i jedini ima posebne nastavke za tretiranje kože tijela i lica. Koristi se za uklanjanje celulita, smanjivanje obujma masnih naslaga na tijelu, zatezanje i pomlađivanje kože lica te postiže najbolje rezultate na tržištu. Kako bi rezultati bili što bolji i učinkovitiji, potrebno je oko pet tretmana po tretiranoj regiji, a oni se mogu raditi s razmacima od samo dva do tri dana. Željena figura uistinu nije bila pristupačnija.

„Triactive Plus tretmanom kod Antonije smo postigli sjajnu figuru tijela te pomlađenu i osvježenu kožu lica. Antonija je predivna mlada žena koja zrači pozitivnom energijom, a to je još jedan razlog zašto naša posebna ljepota dolazi iznutra. Ponosni smo što imamo čast surađivati s njom i što smo je pripremili za njezin najvažniji i najljepši dan”, kaže dr. Nikola Milojević.

Nekirurško oblikovanje tijela postaje sve veći trend u inozemstvu i u Hrvatskoj, koji je upravo započela Poliklinika Milojević. 

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo