Novosti

Konferencija: Crni labud u plavom oceanu

Poslujete li inovativno ili tek pokušavate primjenom novih modela uhvatiti sve žešći ritam na neumoljivo dinamičnoj i konkurentnoj tržišnoj sceni?

Doznajte što možete očekivati odreknete li se tradicije na konferenciji simbolična naziva “Crni labud u plavom oceanu“, koja će se u organizaciji tjednika Lider održati 28. veljače, s početkom u 9.30 sati (Panorama Zagreb Hotel,Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb).

Tema konferencije su inspirativni poslovni modeli o kojima će govoriti poduzetnici koji ih uspješno primjenjuju, dok će oni koji ih tek žele realizirati i postati bolji, konkurentniji, kreativniji, inovativniji i uspješniji, doznati u kojem smjeru treba ići i kakav model odabrati.

Klasični obrasci poslovanja su potrošeni, globalizacija tržišta i razvoj novih tehnologija zahtijevaju nove, inovativne i konkurentne proizvode. Pritom je naglašena vrlo velika brzina promjena na tržištu što uvjetuje inovativnu proizvodnju i nove modele poslovanja. Nije važno treba li mijenjati sve segmente poslovanja ili samo proizvod, organizaciju poslovanja i promidžbu proizvoda, nužno je promjene obaviti na vrijeme i kvalitetno.

Konferencija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima sklonima inovativnima idejama i praksi, koji imaju viziju i ambiciozan poslovni cilj. Iskustva poduzetnika koji su primijenili nove poslovne modele zacijelo će nadahnuti sudionike konferencije da napuste tradicionalni model te hrabro krenu u inovativnu i kreativnu poslovnu budućnost.

Raspored predavanja konferencije Crni labud.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo