Kuda s djecom za praznike? Jedna opcija je i umjetnički kamp „Zagreb, tak imam te rad!“ - Ordinacija.hr

Novosti

Kuda s djecom za praznike? Jedna opcija je i umjetnički kamp „Zagreb, tak imam te rad!“

Umjetnički kamp Praktikuma osmišljen je u svrhu istraživanja i upoznavanja Zagreba iz dječje perspektive.

Djeca će kroz četiri dana, u tjednu od 23. 4. do 26. 4. 2019., gledati izložbe u muzejima, provoditi likovne radionice inspirirani djelima koje su vidjeli, upoznavati se s kulturnom baštinom Zagreba kroz zanimljive povijesne priče, kvizove, goste iznenađenja i za kraj dana gledati kultne dječje filmove.

Umjetnički kamp je za djecu osnovnoškolce koja će imati priliku upoznati Zagreb, družiti se s ekipom i svaki dan raditi nešto zanimljivo i edukativno. U ovom kampu djeca će se upoznati s postavom Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, Hrvatskog muzeja naivne umjetnosti, muzeja Mimare te će pogledati predstavu u Gradskom kazalištu “Žar ptica”. Na likovnim radionicama u muzejima izraziti svoju kreativnost inspirirani umjetničkim djelima. Imati kvalitetno provedeno vrijeme i upoznati se s kulturnom baštinom našeg grada. Svaki dan imati kreativne radionice, čak više njih, uz goste iznenađenja!

Predviđeno je vrijeme i za opuštanje – gledanje kultnih dječjih filmova, a potom slijedi promišljanje i argumentirana rasprava o odgledanom filmu. Program uključuje zabavu i edukativno-kreativne igre. Moguće je sudjelovati cijeli tjedan ili određene dane po odabiru. Prijave na info@udruga-praktikum.hr.

Praktikum je edukativno zabavni centar za djecu i mlade koji potiče kreativnost. U prostorima centra Praktikum održavaju se dramske i filmske radionice, likovne i glazbene radionice, različiti treninzi i programi pomoći u učenju, Terapija igrom i Savjetovalište za djecu, mlade i roditelje te ALOHA mentalna aritmetika za djecu od 4 do 13 godina. Uz edukativno zabavni dio, osmišljava i provodi aktivnosti i projekte podržane iz nacionalnih i EU fondova iz područja kulture i umjetnosti, promiče cjeloživotno obrazovanje kroz neformalno obrazovanje djece i mladih. www.udruga-praktikum.hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo