Novosti

Kupi jedne sunčane naočale i druge sunčane dobivaš za samo 1 kn!

Savršen modni dodatak, a za vrijeme sunčanih dana i nezamjenjiv dio svake kombinacije, upravo su sunčane naočale. U svim Ghetaldus optikama ako jedne kupite, druge dobivate za samo 1 kunu!

Kako biste potpuno uživali u divnim sunčanim danima, bezbrižni i s najboljim sunčanim naočalama, potrebno je malo. Dovoljno je da odete do najbliže Ghetaldus optike jer je stigla nova kolekcija sunčanih naočala.

Uz novu fantastičnu ponudu, najbolje modele sunčanih naočala koji se predstavljaju na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza, možete sebi osim dobrog izgleda priuštiti i vrijednu uštedu za još veći užitak!

Samo u Ghetaldus optikama do 15. lipnja aktualna je posebna promotivna akcija 1 plus 1 – kupite jedne željene sunčane naočale, a druge sunčane dobivate za samo jednu kunu!*

U Ghetaldus optici odaberite najbolje sunčane naočale renomiranih brandova Dior, Tom Ford, Max Mara, Hugo Boss, Dsquared, Tommy Hilfiger, Fendi, Gant i mnogih drugih za 900 kn ili više, a druge sunčane naočale dobivate za samo 1 kn. 

Uz Ghetaldus optiku vaše naočale su sretne naočale jer ih samo u Ghetaldus optikama možete osigurati uz jedinstvenu uslugu Triglav osiguranja naočala. Kada kupite naočale u Ghetaldus optici i osigurate ih, što god im se dogodi, naočale će im biti zamijenjene uz osiguranje već od 11 kn godišnje. Premija osiguranja naočala se plaća jednom godišnje, a iznos ovisi o cijeni naočala.

Saznajte više u svim Ghetaldus optikama i na web stranici Ghetaldus

Iskoristite odličnu ponudu i uživajte u suncu s osmijehom i s novim sunčanim naočalama!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo