Novosti

La Prairie predstavlja Skin Caviar Eye Lift

Shutterstock

Skin Caviar Eye Lift je prvi serum za otvaranje očiju za cijelo područje oko očiju, uključujući i obrve – nježan, ali učinkovit odgovor na podizanje i učvršćivanje očiju.

Skin Caviar Eye Lift moćna je kombinacija dviju formula obogaćenih Caviar Premier ekstraktom i La Prairie ekskluzivnim cellular kompleksom, koji koristi najsuvremenija biotehnološka istraživanja kako bi vratili novi život i energiju u same stanice u kojima se ljepota rađa.

Rezultati su, slažu se oni koji su ga probali, bez presedana. Koristeći inovativne algoritme posebno razvijene za proučavanje podataka Skin Caviar Eye Lift, znanstvenici iz La Prairie otkrili su da se redovitom uporabom s vremenom “otvaraju” oči, a obrisi obrva (i očiju!) postaju redefeinirani.

Gornji kapak izgleda zategnuto, dok su duboke bore oko očiju vidno smanjene. Donji kapak izgleda glatko, a vrećice ispod oka i natečenost doista smanjeni. Svakodnevnom uporabom postiže se da se čitavo područje oko očiju podiže i učvršćuje. Pogled se podiže, oživljava, redefinira – ponovno se budite s novim izgledom, s novom perspektivom.

Inovacija koja definira Skin Caviar Eye Lift nije ograničena samo na njegovu vrhunsku formulu. Inspiriran dizajnom bočica Skin Caviar Liquid Lift i njegovim vidljivim zrncima kavijara, ovaj najnoviji tretman za područje oko očiju je omaž potenciji i zadovoljstvu koje

pružaju La Prairie ikonske zlatne perle kavijara.

Pritiskom na aktivirajuću pumpu, dvije formule; jedna u kapsuli zrnca, drugi u inovativnoj turmalinsko-ružičastoj gel-kremi emulziji, svaka smještena u zasebnim komorama kako bi održali svoju čistoću, sastavljeni su u mehanizmu patenta koji ih svježe kombinira sa svakom uporabom. Rezultat je izvrsno teksturiran serum koji se topi u koži s osvježavajućim dodirom i trenutkom napetosti. Skin Caviar Eye Lift objedinjuje hrabru znanost, vrhunsku tehnologiju i prepuštanje kavijaru u jednoj uzvišenoj beauty kreaciji.

Skin Caviar područje oko očiju započinje savršeno čistom kožom. Nekoliko kapi Essence of Skin Caviar Eye Complex pomaže umiriti i pripremiti područje oko očiju za postupke koji slijede. Nježno pritiskanje pumpice Skin Caviar Eye Lift aktivira mehanizam miješanja i oslobađa jednu dozu. Počevši od unutarnjeg kuta oka, svilenkasta formula se utapkava duž nabora vjeđe prema vanjskom kutu.

Dok se utapkavanje nastavlja po konturama oka, nastaje ugodan osjećaj liftinga koji prati vaš jutarnji ili večernji ritual njege kože. U svakom slučaju, riječ je o proizvodu koji se već samo zbog reputacije apsolutno isplati probati – i jako mu se veselimo!

La Prairie Skin Caviar Eye Lift 20ml 3.440 kn

Skin Caviar Luxe Eye Cream 20ml 2.720 kn

Sponzorirani sadržaj

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo