Novosti

Lentismed uspješno predstavio Hrvatsku na najznačajnijem medicinskom sajmu MEDICA 2022

Lentismed, jedan od hrvatskih vodećih proizvođača medicinskih proizvoda, već niz godina nastupa na svjetskim medicinskim sajmovima i kongresima gdje predstavlja najnovija dostignuća u razvoju medicinskih proizvoda iz područja urinarnih katetera i pomagala za stome.

Nedavnim nastupom na MEDICA 2022 u Njemačkoj zabilježio je izniman uspjeh radi kvalitetnih proizvoda te se izdvojio specifičnim pristupom svojih programa podrške pacijentima, odnosno korisnicima i medicinskim stručnjacima.

Kako bi svoje djelovanje proširio u smjeru pozitivnog utjecaja i na društvo u cijelosti, Lentismed se nedavno pridružio i Hrvatskom poslovnom savjetu za održivi razvoj (HR PSOR), primivši njihovu povelju o održivom razvoju.

HRVATSKI PROIZVOĐAČ MEDICINSKIH PROIZVODA PRUŽA PODRŠKU KAKO NAŠIM, TAKO I PACIJENTIMA I MEDICINSKIM STRUČNJACIMA DILJEM SVIJETA

Misija Lentismeda je pomoći ljudima s intimnim zdravstvenim problemima diljem svijeta.

Ulaganjem u istraživanje i razvoj, kontinuirano podiže razinu kvalitete proizvoda koji omogućavaju pacijentima i korisnicima da očuvaju zdravlje i kvalitetu života.

Stoga, pored osiguravanja sigurnih i kvalitetnih proizvoda, Lentismedov stručni tim pruža cjelovitu podršku pacijentima, korisnicima i medicinskim stručnjacima. Podrška je osigurana u vidu brige za korisnike, redovitih edukacija za medicinske stručnjake, sudjelovanja u kliničkim studijama te podupiranja društveno korisnih i humanitarnih projekata.

Lentismed je kao hrvatski proizvođač medicinskih proizvoda redovit izlagač na svjetskim medicinskim sajmovima poput MEDICA, Exposanità i RehaCare, koji se fokusiraju na inovacije u području medicine i skrbi. Svojim nedavnim nastupom na MEDICA 2022, Lentismed je još jednom potvrdio svoj status aktivnog sudionika u promicanju zdravlja na svjetskoj sceni.

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo kvalitetna medicinska pomagala učinili dostupnima ne samo u Europi, već i u slabije razvijenim zemljama diljem svijeta. Ono što nas pokreće jest duboko uvjerenje da svi ljudi trebaju imati jednako pravo na očuvanje zdravlja, navodi g. Zlatan Žmirak, direktor Lentismeda.

POVELJA O ODRŽIVOM RAZVOJU HR PSOR-a

Usporedno s unaprjeđenjem proizvoda, Lentismed poduzima aktivnosti koje ostavljaju pozitivan trag na društvo u cijelosti te kontinuirano radi na promicanju održivosti u poslovanju. Svoje dosadašnje vrijednosti i inicijative Lentismed je stavio pod zajednički strateški okvir koji gradi na tri stupa održivosti: zdravlju dostupnom svima – što je središnja točka poslovanja, društvenoj odgovornosti i zaštiti okoliša.

Lentismed je nedavno postao i novim članom Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR). Tim je povodom g. Žmirak poručio:

„Sretni smo što ćemo dobiti podršku HR PSOR-a i svih ostalih članova Savjeta s kojima ćemo ojačavati održivi razvoj u Hrvatskoj, ali i u zemljama diljem svijeta u koje izvozimo kvalitetna medicinska pomagala. S tim djelovanjem preuzimamo i odgovornost za pružanje primjera i drugim sudionicima društvenog i gospodarskog razvoja te ih pozivamo da nam se pridruže na tom putu!“

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo