Linija dezinfekcijskih proizvoda koja pruža sigurnu i dugotrajnu zaštitu - Ordinacija.hr

Novosti

Linija dezinfekcijskih proizvoda koja pruža sigurnu i dugotrajnu zaštitu

Proizvodi Fine Guard napravljeni su bez toksina i alkohola te su sigurni za djecu i korištenje blizu hrane.

Na hrvatsko tržište stigli su proizvodi za zaštitu od štetnih mikroorganizama koji pružaju 99,9% zaštitu od virusa i bakterija a pritom ne štete na nijedan način kožu ili osjetljive površine – Fine Guard dezinficijensi napravljeni su na bazi vode bez toksina i alkohola, sigurni su za djecu i korištenje u blizini hrane, a pritom nude dugotrajnu zaštitu, što znači da ih koristite rjeđe i na taj način štedite.

Vodeći proizvođač higijenskih proizvoda, prisutan u 80 svjetskih zemalja, Fine Hygienic Holding (FHH), predstavio je tri revolucionarna proizvoda brenda Fine Guard – Fine Guard PureHands sredstvo za dezinfekciju ruku koje uz samo jednu primjenu jamči 24-satnu zaštitu od virusa i bakterija, Fine Guard PureSurfaces koji osigurava 21 dan zaštite na površinama, dok Fine Guard FabricBooster sprej pruža 48-satnu zaštitu na svim vrstama tkanina.

Svi Fine Guard dezinficijensi koriste inovativnu i patentiranu Zoono tehnologiju koja osigurava dugotrajnu zaštitu od mikroba jednako učinkovitu na koži, površinama i tekstilu. Proizvodi su testirani u 140 laboratorija diljem svijeta (uključujući testove na koronavirus) te su izrađeni u partnerstvu sa Zoonom, renomiranim međunarodnim brendom koji razvija, proizvodi i distribuira niz dokazanih, dugotrajnih i ekološki prihvatljivih antimikrobnih rješenja.

U Fine Hygienic Holdingu svoju odgovornost prema našim zajednicama i širem društvu shvaćamo vrlo ozbiljno, a Fine Guard linija proizvoda još je jedna linija obrane koju pružamo u ovim izazovnim vremenima. Mnogi dezinficijensi koji postoje na tržištu prestaju djelovati svega nekoliko minuta nakon primjene, dok korištenjem naših proizvoda možete svojoj obitelji osigurati duži osjećaj mira te sigurnost i zaštitu, naglasio je James Michael Lafferty, izvršni direktor FHH.

Za razliku od drugih proizvoda, dezinficijens za ruke Fine Guard PureHands u samo jednom nanošenju jamči 24-satnu zaštitu od bakterija i virusa, čak i nakon pranja i sušenja ruku, ne sadrži alkohol ni toksine što ga čini idealnim za sve vrste kože (uključujući osjetljivu i dječju kožu). S obzirom na jedinstvenu formulu Fine Guard PureHands pjena nosi oznaku US FDA (odobrenje Američke agencije za hranu i lijekove).

Fine Guard PureSurfaces je sredstvo za dezinfekciju koje uz jednu primjenu osigurava tri tjedna zaštite od bakterija i virusa na svim površinama, a pritom čišćenje vodom ili drugim sredstvima za čišćenje neće smanjiti učinkovitost zaštite. Znanstvena istraživanja dokazuju da ovaj ekološki prihvatljiv proizvod koji ne sadrži alkohol uspješno uništava 99,9 % svih poznatih patogenih mikroorganizama, a zbog svoje blage i netoksične formule može se koristiti čak i u blizini hrane.

Uz klinički testirani sprej koji ne sadrži alkohol, Fine Guard FabricBooster, tekstil će biti potpuno zaštićen od bakterija i virusa tijekom 48 sati. Siguran za zdravlje ljudi, proizvod je idealan za dezinfekciju odjeće, zavjesa, tepiha i drugih tkanina bez obzira na boju i sastav.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo