Novosti

Ljepota na prirodan način uz booster serum Novoexpert s vitaminom C

Foto: Shutterstock

Francuska kozmetička kuća Novexpert predstavlja revolucionarni Booster serum s vitaminom C koji nezaustavljivo hvale svi važniji svjetski magazini

Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, Novexpert, predstavio je i hrvatskom tržištu svoju najuzbudljiviju beauty avanturu – Booster serum s vitaminom C. Taj revolucionarni proizvod čini ljepotu dostupnom sa svega nekoliko kapi na dan te oduševljava poklonike vrhunskih prirodnih sastojaka prisutnih u svakom detalju ovog ekskluzivnog proizvoda.

Vitaminsko osvježenje za kožu koje kombinira francuski i japanski vitamin C predstavljeno je na događanju Novexpert Boost Day u kući arhitekture ORIS. U samo jednoj bočici Booster seruma s vitaminom C nalazi se čak 25 posto vitamina C. Ta nevjerojatno visoka koncentracija vitamina C zadržava stabilnost i nekoliko mjeseci nakon otvaranja. Booster serum s vitaminom C na taj način dugotrajno hrani kožu, vraća joj sjaj i ima superioran anti-age učinak jer djeluje na sintezu kolagena.

Novexpert unosi revoluciju u strast prema ljepoti i uspostavlja neobična pravila u njezi kože. Njegovi znanstvenici dolaze iz različitih stručnih područja, kao što su biologija kože, fitoterapija, zelena kemija i dermatologija te razvijaju vrhunske proizvode za njegu, beskompromisne kvalitete. Zahvaljujući brojnim patentima svi proizvodi kozmetičke kuće Novexpert su 100 % prirodni, u potpunosti bez kemijskih sastojaka. Način izrade i djelovanja hvaljenog Booster seruma s vitaminom C predstavio je idejni začetnik Novexperta i njegov glavni vizionar, Cyrille Telinge.

Novexpert postavlja nove granice i trendove jer su naši kozmetički proizvodi bez ijednog dodanog kemijskog sastojka. Booster serum s vitaminom C je revolucionaran proizvod u čijem smo sastavu posebnim patentima uspjeli sačuvati čak 25 % vitamina C koji je iznimno osjetljiv na vanjske utjecaje. Vitamin C trebao bi biti temelj svakodnevne njege kože jer joj vraća ljepotu i iznutra i izvana. Francuska ljepota uz Booster serum s vitaminom C sada dobiva potpuno novo značenje, novu blistavost i dubinu –  izjavio je Cyrille Tellinge.

Na Novexpert Boost Dayu i glumica Judita Franković je otkrila da svoju kožu njeguje isključivo prirodnim proizvodima.

Koža pamti i s godinama sve više uviđam kako je to istina. Istraživanja pokazuju da na svoju kožu tijekom života stavimo oko stotinu kilograma različitih krema i kozmetičkih pripravaka pa je to podatak koji bi nas trebao dodatno potaknuti da koristimo što je više moguće potpuno prirodnih proizvoda, poput ovih koje nam predstavlja Novexpert – objasnila je glumica Judita Franković.

2 vrste stabiliziranog oblika vitamina C u jednom serumu:

 • japanski vitamin C – u Aziji klasificiran kao „gotovo lijek“
 • francuski vitamin C – ukomponiran u organski silicij
 • snažno dvostruko djelovanje protiv starenja kože
 • izvanredno visoka koncentracija: 25 % vitamina C, što odgovara četvrtini bočice

Vrlo visoka stabilizacija vitamina C:

 • kompleks vitamina C visoke stabilnosti ostaje stabilan i nekoliko mjeseci nakon otvaranja

Pomaže kod:

 • hiperpigmentacije
 • pušačkog sivog tena
 • kontracepcijske terapije
 • uobičajenog starenja kože
 • starenja kože uzrokovanog suncem
 • hidratacije i zaglađivanja kože
 • umirenja i zacjeljivanja kože

ZA SVE tipove kože, čak i najosjetljivije.

Koristi se ujutro:

 • samostalno bez dodatne njege za lice
 • prije kreme za lice (kod suhe kože)
 • zajedno s kremom za lice

Osim Booster seruma s vitaminom C, u ponudi kozmetičke kuće Novexpert je i Booster serum s hijaluronskom kiselinom, također revolucionaran proizvod čiji sastav odgovara sastavu čak 20 injekcija hijaluronske kiseline. Radi se o boosteru s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline u jednom proizvodu koji je dostupan na tržištu. Booster HA je jedinstven proizvod koji djeluje na površinu kože, ali i dubinski.

Prodajna mjesta:

Proizvodi kuće Novexpert u Hrvatskoj su dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Vijesti marke Novexpert možete pratiti i putem službene web stranice i Facebook stranice

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo