Novosti

Ljubavni Melem s potpisom akademske slikarice Tisje Kljaković Braić

Omiljeni “mali” Melem ove veljače doslovno postaje simbol topline, razumijevanja, privrženosti i povjerenja.

U novom ruhu, s bijelim poklopcima na kojima splitska akademska slikarica Tisja Kljaković Braić donosi posebno osmišljeni “Ljubavni Melem” opus kroz šest prepoznatljivih ilustracija, Melem bezrezervno širi nježnost i ljubav.

Ilustracije virtuozno dočaravaju svu jednostavnost, ali i moć ljubavi.

Mali životni trenuci toliko su jednostavni, ali ujedno toliko moćni, a prolaze nezamjetno dok ih ne „ulovite“ pa pogledate, nasmijete im se ponovno i počnete ih cijeniti više. Ti su trenuci prisutni među svima nama, a dobivaju dodatno na važnosti tek kada se zapišu ili nestanu. Zato živite u trenutku, cijenite ga, budite nježni u sitnicama prema dragim osobama i život će vam biti melem, ispričala je Tisja Kljaković Braić.

U ograničenoj nakladi, Ljubavni Melem s Tisjnim potpisom promiče vrijednosti poput nježnosti, pažljivosti i brige za dragu osobu. Tako Melem (p)ostaje ljubav (za kožu), baš kao što je ljubav melem (za dušu).

Pod „heštegom“ #BudiMelem ove veljače širite ljubav, brinite za drage osobe i ne propustite skupiti kolekcionarsko izdanje omiljenog malog Melema. Ljubavni Melemi dostupni su u dm prodavaonicama, a uskoro i u svim drogerijama te većim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 24,90 kuna.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo