Novosti

L’Oréal Professionnel kolekcija boja slavi desetu godišnjicu

L’Oréal Professionnel, svjetski vođa u svijetu frizerstva, predstavlja novu kolekciju boja za jesen/zimu 2011-2012, “Beauté Originelle”. Ova kolekcija, inspirirana umjetnošću portreta slavi desetu godišnjicu kolekcije boja koja nas poziva da zaronimo u samo srce ljepote – ono čiste i divlje žene.

kPod umjetničkim vodstvom Thu-Thao Le Thi, “Beauté Originelle” rezultat je sinergije koja nastaje kada frizeri, fotografi i muze rade zajedno. Nova kolekcija sastoji se od 44 vizuala koji ovjekovječuju iskonsku ljepotu kose oblikovanu na različit način: od strogih kontura, do minimalističkih i laganih oblika. Bez obzira na oblik, frizura uvijek uokviruje lice žene neukroćene ljepote.

Ova kolekcija inspirirana je modnim trendovima te odaje svoju počast svemu čistom i divljem što dolazi iz prirode. “Beauté Originelle” vodi nas na putovanje u kojem otkrivamo različita lica žene. Ona je blago koje prikazuje svu snagu neukroćene žene. Lookovi prikazuju ovu vitalnu i instinktivnu snagu koja otkriva pravu prirodu žene. Kao ikone ove žene podsjećaju na figure kao što su – čuvarice svjetla ili legendarne Amazonke.

Ovakvo predstavljanje božanske žene moderno je utjelovljenje divljeg duha. Styling se fokusira na modne dodatke koji podsjećaju na plemenske ukrase koji predstavljaju susret između čistoće i krutosti.

kŠminka je čista i ističe izraz i energiju očiju. Boje kose inspirirane su sivkasto bež, smeđožutim i kestenjastim tonovima koji su u kontrastu s narančastim i granatnim tonovima.

10 godina inspiracije kolekcije boja: kosa je modni “must”

Prije 10 godina, L’Oréal Professionnel lansirao je prvu kolekciju boja, “Color Optic”, kako bi naglasio povezanost boje kose s modnim trendovima, te pružio vidljivost kreativnim ambicijama L’Oréal Professionnel frizera. Svake sezone teme su inspirirale frizere i predlagale im lookove u skladu s modnim trendovima.

Tijekom tog vremena, L’Oréal Professionnel kombinirao je strast prema frizerstvu i modi te stvorio snažne veze između poznatih frizera, fotografa i modnih časopisa.

Svi L’Oréal Professionnel proizvodi dostupni su samo u vodećim frizerskim salonima.


Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo