Novosti

Luksuzni brend Repêchage stigao u Hrvatsku

Foto: Shutterstock

Repêchage Four-Layer Facial danas se može dobiti u preko 45 zemalja svijeta, a linija odsada uključuje i koncept Glow and Go s četiri različite vrste masaže lica.

Slavna vizionarka iz svijeta kozmetike Lydia Sarfati, uz podršku NJ.E. W. Roberta Kohorsta, veleposlanika SAD-a dovela je u Hrvatsku svoj luksuzni brend Repêchage

Repêchage Four-Layer Facial danas se može dobiti u preko 45 zemalja svijeta, a od sada je dostupna i u Hrvatskoj.

Vizionarka unijela Lydia Sarfati u kozmetiku je unijela inovaciju te je predstavila koncept Glow and Go, koji uključuje četiri različite vrste masaže lica.

Masaže lica u kombinaciji su sa sheet maskom na bazi morske trave te djeluju na posvjetljivanje i ujednačavanje tena, umirivanje kože, hidrataciju i reduciranje znakova starenja, a sve to u manje od 30 minuta.

Morska trava je najkompletnija i najprirodnija komponenta za zdravlje, ljepotu i wellness. U njoj su koncentrirani vitamini, minerali, elementi u tragovima, makro elementi, fitohormoni i aminokiseline, kazala je Sarfati. 

Hit piling Rapidex je piling s aktivnim fito sastojcima, a još neki pilinzi su Algo Mist, hidratantni sprej za lice od morskih trava, za sve tipove kože, idealan tijekom cijelog dana za intenzivnu hidrataciju, dragocjen za plažu ili avion.

Dakako tu je i One Minute Exfoliating Mask, jednominutna piling maska za one koji baš nikako nemaju vremena. Ova maska dubinski čisti i radi piling uz upijanje viška masnoća i bez isušivanja kože u samo jednoj minuti.

Repêchage linija sadrži i proizvode za rozaceičnu kožu i crvenilo nakon sunčanja, za područje oko očiju, za bore i drugo. 

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo