Novosti

Marijana Batinić pobijedila je strah od zubara i zabljesnula s novim osmijehom!

Lijepa i popularna TV voditeljica, uvijek je s posebnim oprezom posjećivala stomatološke ordinacije, ali je konačno pronašla stomatološku polikliniku po svojoj mjeri.

Pronaći vrhunskog stomatologa i pobijediti svojevrsni strah od ordinacije i zvuka zubne brusilice za većinu ljudi je veliki korak naprijed u brizi o zdravlju vlastitih zubi. Poznata TV voditeljica Marijana Batinić je uspjela u tome, zahvaljujući osoblju Stomatološke poliklinike Trupeljak. U ugodnoj atmosferi, besprijekornoj stomatološkoj usluzi i dobrom raspoloženju, Marijana Batinić se prepustila u ruke vrhunskih stručnjaka i dobila besprijekoran osmijeh koji će nema sumnje postati njen zaštitni znak. Iako, kako sama kaže nikada nije imala previše problema sa svojim zubima, Marijana Batinić je željela malo pobijeliti zube, a nije znala što ju očekuje i koliko jedan ovakav tretman može biti bolan. 

Ako kažem da sam uživala u Stomatološkoj poliklinici Trupeljak, zvučat će pretenciozno, ali prvi put da nisam osjećala nikakvu nelagodu ili strah, koji sam ranije imala. S punim sam se povjerenjem prepustila u njihove ruke, doslovno. Kako nemam prevelikih problema sa zdravljem zubi, Zoom metoda izbjeljivanja je ono što sam željela napraviti kako bi moji zubi izgledali besprijekorno. Priroda mog posla to traži, kamera to voli, no uostalom svaka žena želi savršen osmijeh bez obzira na priliku i situaciju. Zoom tehnologiju izbjeljivanja preporučila bih svima, isplatit će se u svakom pogledu, bezbolna je, a rezultati su  više nego zadovoljavajući. Mislim da moj osmijeh govori više od svih riječi – rekla je Marijana Batinić.

Zoom tehnologija izbjeljivanja zubi

Unatoč činjenici da postoji nekoliko metoda za izbjeljivanje zuba stručno osoblje Stomatološke poliklinike Trupeljak odlučilo se za izbjeljivanje uz pomoć Zoom tehnologije (Zoom 2 lampa) koja daje najbolje i najvidljivije rezultate. Sam postupak izbjeljivanja trajao je 45 minuta, a postupak je uključio zaštitu gingive i sluznice, premazivanje zubi gelom koji se osvjetljava Zoom 2 lampom te se tako došlo do aktivacije gela tj. njegovog maksimalnog učinka. 

Trajnost boje koja je dobivena Zoom tehnologijom izbjeljivanja je godinu do dvije što ovisi o konzumaciji pigmentiranih pića i hrane, te o oralnoj higijeni. Trenutno je ova metoda izbjeljivanja najučinkovitija, najbrža i najsigurnija jer se radi pod kontrolom stomatologa s najkvalitetnijim i najunapređenijim materijalima i opremom koja je danas na tržištu – rekla je Ana Trupeljak Obratov, dr.med.dent., specijalizantica stomatološke protetike.

Koliko je Marijana Batinić bila zadovoljna samim tretmanom pokazuje i činjenica da nije skidala osmijeh s lica, ali i da je pronašla stomatologa za sebe i svoju obitelj. Spontane fotografije nastale s osobljem Stomatološke poliklinike i dobra atmosfera pokazatelj su odlične komunikacije između vrhunskog stručnog tima i zadovoljnog klijenta. Marijana Batinić je pobijedila svoj strah, a njen zadovoljni osmijeh najbolja preporuka da dobar stomatolog nije nikakav bauk

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo