Novosti

Marvis paste za zube – potpuno novo iskustvo svakodnevne njege

Marvis, svjetski priznati talijanski brend pasta za zube je na zadovoljstvo svih onih koji njeguju visoke postulate estetike, izvrsnosti i luksuza vlastite životne filozofije – stigao na hrvatsko tržište.

Vodeći se dugogodišnjom tradicijom i čvrstim uvjerenjem kako je ljepota sinonim za jednu cijelu životnu filozofiju, zastupnik Delmerion.d.o.o., s ponosom je u svoju luksuznu ponudu uvrstio kultni brend Marvis pasta za zube koji je svojim nastankom zauvijek promijenio pravila igre kada je u pitanju percepcija oralne njege.

Paste za zube s Marvisovim potpisom transformiraju jednostavnu rutinu u unikatno iskustvo, a namijenjene su svima koji teže u svoj život unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog – a od sada se mogu pronaći na webshopu www.delmerion-marvis.com.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama, a uskoro i Muller drogerijama.

Marvis paste za zube nude paletu jedinstvenih okusa koji kombiniraju moćnu i dugotrajnu svježinu minta s nesvakidašnjim notama koji intrigiraju i bude sva osjetila. Ipak, svaku od njih povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i neprobojnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa. Formula Marvis pasta za zube u sebi ne sadržava fluor, parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama.

Osjećaj dugotrajnog, senzacionalnog okusa i osjećaja koje pružaju Marvisove paste za zube – moćan je, zavodljiv i zarazan.

Njihov nesvakidašnji, retro dizajn u potpunosti pomiče granice suvremene umjetnosti življenja, te je prepoznatljiv na svakom kozmetičkom ormariću koji se zahvaljujući Marvisu pretvara u hipnotično mjesto na kojem se isprepliće osjećaj senzacije svakodnevne njege s daškom eklektične, apstraktne i cool estetike.

Stoga ni ne čudi kako se MARVIS nadmetnuo kao must – have brand koji se može pronaći u asortimanu najprestižnijih concept storova, robnih kuća i dizajnerskih hotela diljem svijeta.

Ekskluzivna robna kuće Galeries Lafayette u Parizu, renomirani dizajnerski hotel Armani u Milanu, luksuzna robna kuća Liberty u Londonu – samo su neke od svjetski priznatih i poznatih kuća koje su prepoznale Marvis kao brend čija briljantnost – apsolutno nema konkurenciju. Živjeti život u svoj njegovoj punini znači osloboditi se uvriježenih okova svakodnevice, a MARVIS je zbog svoje neprikosnovene izvrsnosti i predanosti najsitnijim detaljima – neosporno uspio u tome.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo