Novosti

MBR Hyaluron Mask: Pouzdano rješenje za obnovu ispijene i umorne kože

Ne možemo promijeniti svoju biologiju ni zaustaviti proces starenja, ali s ispravnom njegom kože možemo se suprotstaviti neizbježnim učincima vremena i učiniti ih manje uočljivima.

To je cilj linije proizvoda MBR BioChange. Ovaj moderan i vrlo učinkovit koncept njege znanstveno je i pouzdano rješenje za obnovu ispijene i umorne kože, za poticanje obnavljanja i oživljavanje funkcija samih stanica kože.

Kako bi vaša koža izgledala i osjećala se što je moguće bolje, treba je hidrirati. A jedan od najjednostavnijih načina za to je hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina (HA) prirodni je glikozaminoglikan koji se nalazi u vezivnom tkivu tijela. Ona je glavna sastavnica koja vašoj koži daje strukturu i odgovorna je za vaš popunjen i hidriran izgled.

Zašto je hijaluronska kiselina tako čarobna?

Prije svega, može vezati do 1000 puta više vode od svoje težine! Drugim riječima, djeluje kao humektant i zadržava molekule vode na površini kože da bi ona bila lijepa i hidrirana. Osim što pruža vrlo učinkovitu hidraciju, nekoliko istraživanja je također otkrilo da je jako dobra i za zacjeljivanje rana.

MBR Hyaluron Mask je intenzivno hidrirajuća, hranjiva i učvršćujuća kremasta maska s djelovanjem protiv bora. Učinkovito pojačava hidraciju za blistav ten.

• Intenzivno vlaži i popunjava kožu.

• Pruža trenutačno vidljiv učinak protiv bora.

• Znatno poboljšava površinsku strukturu kože.

• Poboljšava elastičnost kože.

• Djeluje protuupalno.

Nanosi se po potrebi, za trenutačno vidljiv učinak osvježenja. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo