Novosti

Medikol Grupi nagrada za životno djelo “Stvaratelji za stoljeća”

Nagradom “Stvaratelji za stoljeća” za životno djelo u poduzetništvu uz odavanje priznanja “usmjerava se i pažnja šire javnosti na vizionare i lidere čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo. kao i kreator razvojnih izazova za novo vrijeme…” kaže se u obrazloženju.

Nagrada je dodijeljena u Dubrovniku, tijekom održavanja 5. regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe, u konkurenciji predloženih kandidata iz 10 zemalja, od strane  Međunarodnog ekonomskog foruma na osnovi Odluke Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

U sklopu MEDIKOL GRUPE posluju zdravstvene ustanove i trgovačka društva u

Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Čakovcu, u privatnom vlasništvu, sa više od 250 stalno zaposlenih djelatnika. Iako su mogućnosti poduzetničkog rada u RH ograničene birokratskim formama i nesređenim tržišnim uvjetima, upravo privatna inicijativa je stvarni pokretač razvoja društva. Privatni sam poduzetnik od svoje 19. godine života. Izuzetno sam ponosan što je moj dugogodišnji trud, rad i djelovanje u poduzetništvu prepoznato na međunarodnom nivou dodjelom nagrade za životno djelo za promicanje napretka i razvoja poduzetništva srednje i jugoistočne Europe, izjavio je Ivan Rajković prilikom primanja nagrade.

“Za opstanak u poduzetništvu najvažnije je raditi ono što volite, ali i ono za što ste se stručno školovali, na način da radite – najbolje što znate i najbolje što možete. U zdravstvu je timski rad preduvjet svakog razvoja i napredovanja, pa raditi bez tima je kao voditi rat bez vojske. Zato zahvaljujem svim članovima tima, na koje sam sve redom ponosna, jer je i njihov rad utkan u moju nagradu”, izjavila je Ivanka Trstenjak-Rajković ravnateljica Poliklinike Medikol.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo