Novosti

Medikol otvorio dva nova centra

Otvorenjem dva nova centra, Medikol širi svoju ponudu medicinskih usluga na liječenje sve ozbiljnijeg problema debljine, kao i pružanje nekirurških anti-age tretmana.

dr. Irijana Rajković i dr. Ivija Rajković

Zdravstvena ustanova Medikol predstavila je rad novootvorenih centara – Centra za prevenciju i liječenje debljine te Centra za estetsku medicinu. Na demonstracijskoj radionici održanoj u prostorijama Medikola okupljenima su predstavljena najnovija postignuća sinergije medicine i tehnologije na području estetske medicine. Nove odjele predstavile su voditeljice Centara – dr. Ivija Rajković kroz Centar za prevenciju i liječenje debljine te dr. Irijana Rajković iz Centra za estetsku medicinu.

Osnivanjem Centra za prevenciju i liječenje debljine pacijentu je omogućena ambulantna podrška i nadzor u borbi protiv viška kilograma. Pacijent osim prvog inicijalnog dijagnostičkog pregleda ima konstantni nadzor liječnika opće medicine.

Voditeljica Centra za prevenciju i liječenje debljine dr. Ivija Rajković predstavila je novitete u prevenciji i liječenju debljine ZERONA i SPM uređaj kao i novitet u dijetetskoj prehrani EURODIET proizvode te naglasila: “Debljina je jedan od rastućih svjetskih zdravstvenih problema, stoga je krajnje vrijeme da se prestane gledati isključivo kroz prizmu suvišnih centimetara i kilograma. Riječ je o bolesti koja napada sve organske sustave i narušava kvalitetu života, pa je u njezinom liječenju i prevenciji nužan multidisciplarni pristup, kao i liječnički nadzor”.

Tijekom čitavog procesa Centar pacijentu nudi diferencijalnu terapiju debljine prema Weyergans metodi, koja uključuje tretmane kao što je aparativna presoterapija, krvožilni i limfnožilni trening, vakumske masaže kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije kože lica i dekoltea novim SPM uređajem, endermološkim masažama te najnoviju lasersku terapiju smanjenja obujma aparatom ZERONA. Zerona je prvi laser za preoblikovanje tijela koji uklanja masno tkivo, celulit i zateže kožu bez nuspojava.

Medikol

tretman SPM i tretman Blackberry botox

Voditeljica Centra za estetsku medicinu dr. Irijana Rajković posjetiteljima je predstavila najnovije i najtraženije nekirurške zahvate s područja anti-aginga, poput mezoterapije, tretmana Restylane filerima i botoxom, kao i tretman Blackberry botoxom koji se na području Hrvatske obavlja jedino u Medikolu. Dr. Rajković je dodala: “Unatoč brojnim kontroverzama, botox je zbog velike učinkovitosti, brzih rezultata, ali i bezbolnosti tretmana našao svoju primjenu u brojnim granama medicine, dok je u estetskoj medicini i anti-agingu kudikamo najtraženiji tretman. Stoga nam je drago što možemo predstaviti tretman Blackberry botox, namijenjen uklanjanju bora uzrokovanih dugotrajnim gledanjem u sitne zaslone mobitela, a može se obaviti isključivo u Medikolu”.

Prilikom tretmana Botox se u malim količinama aplicira direktno i samo na te bore “mrštilice”, dozvoljavajući da klijent i dalje ima mimiku lica, ali bez vidljivih sitnih bora. Ovim tretmanom garantira se mladenački, svjež, zdrav i odmoran izgled lica.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo