Novosti

Međunarodni dan zaštite životinja obilježava se na Bundeku – pridružite se!

Kamo za vikend? S ljubimcem proslavite Dan zaštite životinja na Bundeku 09. listopada

Za ljubitelje životinja iz Zagreba organizatori su pripremili bogat program. Nastupe vojnih i policijskih pasa, demonstraciju agilityja, Bundek challenge i reviju udomljenih pasa. Tim povodom osmišljen je već tradicionalan atraktivan program u kojem mogu uživati i veliki i mali, a održat će se  i utrka pasa i njihovih ljudi Nema Predaje.

Prijavite se za „Bundek challenge“ – zajedno s udrugom “Indigo” Azil Dumovec je napravio poligon za građane sa svojim ljubimcima koji mogu pokazati svoje vještine lijepog hodanja ili preskakanja prepreka poput ovih koje imamo u skloništu u Dumovcu, a koje posjećuju udomitelji i na kojima vježbaju psi za udomljavanje. Bit će veselo, svi sudionici dobit će dar, a prva tri mjesta imaju osigurane i nagrade!

Prijedlog je i da građani na Vege piknik dođu praznog želuca jer tamo čekaju poslastice kao što su: veganski sendviči, burgeri od konoplje, biljna mlijeka, veganski falafeli u umaku, veganski ćevapi, proizvodi od tofua, sejtana, veganski kebab, beskvasni integralni kruh i peciva, juhe, sirovi kolačići, probiotik napitak, veganske palačinke i fritule, ljuti umaci… I da, sve je fantastično kao što i zvuči.

Cjelodnevno druženje završava velikim koncertom grupe Crvena jabuka.

RASPORED DOGAĐANJA MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE ŽIVOTINJA – BUNDEK 2016.

10:00 – Početak- predstavljanje Udruga i ostalih sudionika, najava događanja i sl.
10:30 – staza s preprekama (s povezom) u pratnji psa vodiča i stručne osobe (Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet – 30 min.-1 sat) i HKS predstavljanje najljepših pasmina Europe i svijeta u 2016. (30 min.)
11:00 – MUP (pokazne vježbe sa službenim psima)
11:30 – Početak utrke „Nema predaje“ udruge „Futura – daj šapu“ , prikaz rada rehabilitacijskog psa (Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet – oko 20. min.) i „Bundek challange“ ( poligon za građane sa svojim ljubimcima
12:30 – nastup „Kikić“i, „Genijalci“, „Medenjaci“ i „Slavuji“
13:30 – proglašavanje pobjednika i dodjela nagrada utrke „Nema predaje“ i Revija pasa za udomljavanje (Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba)
14:00 – MORH – pokazne vježbe sa službenim psima 
14:30 – KOSSP –do koncerta u 16 sati

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo