Novosti

Medvjedi i prijatelji kližu za škole bez nasilja

Hokejaši Medveščaka u suradnji s UNICEF-om i Međunarodnim klubom žena organiziraju humanitarno klizanje i druženje kojim prikupljaju donacije za program sigurnih škola u sklopu kampanje Stop nasilju među djecom.

I dok se Medvjedi u Austriji bore za ulazak u doigravanje, njihove supruge i obitelji uz predstavnike UNICEF-a i Međunarodnog kluba žena družit će se s prijateljima na klizalištu Tuškanac. Domaćice događaja bit će supruge Medveščakovih igrača – Julia Hećimović, Crystie Letang, Sonja Kristan i Kim Prpich te UNICEF-ova ambasadorica dobre volje Bojana Gregurić Vejzović.

U akciji sudjeluju svi koji kupnjom donatorske ulaznice od 50 kuna pomažu program sigurnih škola. U cijenu donatorske ulaznice uključen je: ulaz na klizalište, mogućnost najma klizaljki, ukoliko je potrebno poduku jednog od trenera. U tu cijenu je uključen i topli čaj, ali i listić za tombolu.

Za one koji se boje stati na klizaljke ili preferiraju druženje u toplom šatoru i razgovor s prijateljima mogu se priključiti ovom događaju kupnjom donatorske ulaznice od 30 kuna.

Sve kupljene ulaznice sudjeluju u tomboli, a nagrade su: Medveščakov dres, škola klizanja za jednu osobu na klizalištu Tuškanac, dvije ICE EXCLUSIVE ulaznice za utakmicu Medvjeda 13. veljače u Domu sportova, muški fini šal od alpake, ženski fini šal od alpake te dvije vikend ulaznice za klizalište Tuškanac.

Uz klizanje u šatoru na klizalištu Tuškanac bit će postavljena i izložba ARENA ICE FEVER fotoagencije CROPIX. Naime, fotoreporteri CROPIX-a tijekom hokejskog spektakla ARENA ICE FEVER u Areni Zagreb bilježili su trenutke na led i uz led, a najbolje fotografije ponudili su u humanitarnu prodaju. Cijena pojedine fotografije izložene na klizalištu bit će 300 kuna, a novac od prodaje fotografija također će bit doniran UNICEF-ovoj akciji Stop nasilju među djecom.

Donatorske ulaznice prodaju se u UNICEF-ovoj trgovini u Ilici 8.
Radno vrijeme: Ponedjeljak, srijeda, petak – od 12 do 19 sati / utorak, četvrtak – od 9 do 16 sati.

U UNICEF-ovu akciju Stop nasilju među djecom uključilo se više od 300 škola iz cijele Hrvatske, a u njih 150 je nakon višegodišnjih napora nasilje među djecom prepolovljeno. Akcija se u cijelosti provodi zahvaljujući donacijama građana i tvrtki, te uz podršku KHL Medveščak. Ovom su prigodom iz Međunarodnog kluba žena najavili su I održavanje humanitarnog Bala pod maskama koji će se održati u hotelu Westin 17. veljače. Više informacija na stranicama Međunarodnog kluba žena.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo