Novosti

Mjesec borbe protiv raka dojke

Foto: Shutterstock

Mjesec borbe protiv raka dojke obilježen je prikupljanjem donacija, ali i modnom revijom te povorkom potpore oboljelima.

Listopad, mjesec borbe protiv raka dojke, u dm je prodavaonicama predviđen za prikupljanje sredstava za donaciju namijenjenu Udruzi P.I.N.K. life.

Tijekom cijelog listopada, u svim dm prodavaonicama u Hrvatskoj, građani će moći podržati donaciju kupovinom označenih proizvoda, a dm će donirati jednu kunu od svakog prodanog proizvoda Udruzi. 

Kolesterol, alkoholizam, rak dojke… Ovih 9 zdravstvenih problema vaših roditelja otkrivaju puno i o vašem zdravlju

Novac od donacije Udruga će uložiti u opremanje kirurške sale Opće bolnice Dubrovnik u kojoj se operiraju onkološki bolesnici te organizaciju radionica kojima se osnažuju pacijenti oboljeli od malignih bolesti.

Najavili su i povorku potpore oboljelima koja će se održati 12. listopada, a hodat će se od parka Zrinjevac do Trga Petra Preradovića. Nakon povorke će se održati i modna revija članica Udruge, a građani će moći Udrugu donirati na licu mjesta.

Uz dm i magazin Story, potporu projektu dao je i Grad Zagreb doniranjem lokacije, prostora za rad Udruge te raznim edukativnim radionicama namijenjenima prevenciji raka dojke i osvještavanju potrebe samopregleda.

Rak gušterače, pluća, debelog crijeva… Ovo je pet najubojitijih vrsta raka

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo