Može li u životu svaki dan biti pozitivan, bez obzira na okolnosti? Vrijeme je da saznate - Ordinacija.hr

Novosti

Može li u životu svaki dan biti pozitivan, bez obzira na okolnosti? Vrijeme je da saznate

Želja za cjeloživotnim rastom, savladavanjem novih izazova na nove načine i spremnost na promjenu načina razmišljanja vrline su koje garantiraju uspjeh, samim time i sretniji i ispunjeniji život.

Život gdje je svaki dan pozitivan dan, bez obzira na okolnosti.

Vođene tom idejom organizatorice Pozitivnog dana krenule su u okupljanje stručnjaka i organizaciju konferencije.

Pozitivan dan je tako postao mjesto koje će okupiti vrhunske stručnjake, mahom žene s temama osobnog razvoja te je cilj motivirati, potaknuti i dati nove ideje i praktične alate za kreiranje više radosti i sreće, pa će sva predavanja biti interaktivna, radioničkog tipa. Novost je i e-priručnik koji ostaje nakon konferencije i osigurava kvalitetne materijale za samostalan rad kod kuće.

Pokrivanje najvažnijih teme u životu svakog pojedinca, od samopouzdanja, preko upravljanja vlastitim emocijama, novca i sreće pa do zdravlja, pozitivne inteligencije i psihologije prehrane pridonijeti će osvještavanju cijeloga bića na holistički pristup.

Konferencija će se održati 14.11. 2020. u Hilton Garden Innu i pozvani ste doći i otvoriti svoj um za nova znanja, ideje i iskustva. Sve informacije možete naći na službenoj web stranici konferencije Pozitivan dan

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo