Novosti

Na hrvatsko tržište stigao Enterosgel za uklanjanje toksina!

Tvrtka Marti Farm je predstavila novi proizvod na hrvatskom tržištu – selektivni enterosorbent pod nazivom Enterosgel.

Enterosgel je novi proizvod na hrvatskom tržištu koji uklanja toksine i štiti organizam. Iz organizma uklanja isključivo toksine, patogene bakterije, viruse i štetne produkte ljudskog metabolizma, ali ne i hranjive tvari. Karakteristike su to koje Enterosgel čine proizvodom potrebnim svakoj kućnoj ljekarni.

“Izuzetno mi je drago što je tvrtka Marti Farm omogućila da Enterosgel, nakon uspjeha na tržištima Europe i Amerike, bude dostupan i u Hrvatskoj, a posebno mi je značajna podrška liječnika i magistara farmacije koji su prepoznali kvalitetu Enterosgela“, tijekom predstavljanja istaknula je direktorica tvrtke Marti Farm dr. Martina Diminić Smetiško.

Marti Farm je nova tvrtka na hrvatskom tržištu čija je osnovna djelatnost prodaja i distribucija lijekova, medicinskih proizvoda te dodataka prehrani. Suvremeni učinkoviti lijekovi, medicinski proizvodi i usluge po prikladnim cijenama, doprinos su tvrtke Marti Farm u održavanju zdravlja i rada za dobrobit ljudi.

Predstavljanje proizvoda moderirala je poznata nutricionistkinja dr. sc. Darija Vranešić Bender, dok su u sklopu predstavljanja, vrhunski stručnjaci doc. dr. sc. Goran Tešović iz Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” te prof. dr. sc. Andrija Stanimirović, pojasnili funkciju proizvoda Enterosgel.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo