Novosti

Nabildajte djeci imunitet prije škole

Dolazak hladnijeg vremena vezan je i uz česte prehlade, bolno grlo, šmrcanje i ostale simptome s kojima se djeca susreću češće nego odrasli.

Kako bismo sačuvali zdravlje naših najmlađih, važno je slijediti neke općenite smjernice koje često zaboravljamo.

Djeci treba nuditi zdrave i cjelovite obroke, omogućiti im provođenje vremena na zraku, po mogućnosti uz neku fizičku aktivnost ili igru i naravno osigurati im dovoljno odmora od obaveza.

Provjereni sastojci za imunitet

Od pomoći, i prema potrebi, mogu biti i dodaci prehrani za imunitet. Sastojci kao što su prirodni polisaharid beta-glukan te vitamini i minerali nezaobilazni su u takvim proizvodima.

Kod izbora dodatka prehrani za djecu važno je voditi računa da su proizvodi prikladni za djecu, izborom i količinom sastojaka te je iste najbolje kupovati u ljekarnama gdje se možete i posavjetovati sa stručnom osobom.

Imunosal – proizvod broj 1 za imunitet

Imunosal proizvodi odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji uz glavni sastojak beta-glukan sadrži zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, ali i smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije. Imunosal tekući dodatak prehrani jedinstven je spoj provjerenog beta-glukana, 10 esencijalnih vitamina i cinka. Prikladan je za djecu predškolskog i školskog uzrasta te ga odlikuje izvrstan okus koji odgovara i najizbirljivijima.

Jeste li znali za šumeće tablete i pastile?

Osim u tekućem obliku, u Imunosal liniji se nalaze i Imunosal šumeće tablete pogodne za djecu od 6 godina te Imunosal pastile za djecu od 3 godine. Proizvodi se prodaju u svim ljekarnama ili ih možete naručiti direktno OVDJE.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo