Napravite analizu kože uz pomoć aplikacije koja vas savjetuje i kada trebate kod dermatologa - Ordinacija.hr

Novosti

Napravite analizu kože uz pomoć aplikacije koja vas savjetuje i kada trebate kod dermatologa

Jeste li se ikada susreli s tinejdžerom koji zbog problematične kože ne želi izaći iz kuće, izbjegava se družiti s vršnjacima pa čak propušta i nastavu?

Nepravilnosti na koži izazov su za 80% tinejdžera diljem svijeta i 40% odraslih pri čemu 97% osoba kaže kako im akne smanjuju kvalitetu života. Istraživanje pokazuje i kako nepravilnosti za 70% osoba znače i narušeno samopouzdanje.

Analiza kože pomoću umjetne inteligencije

Kako bi pomogli svima koji se bore s nepravilnostima na koži lica, u La Roche-Posayu razvili su Effaclar Spotscan aplikaciju koja koristi umjetnu inteligenciju i analizira kožu sklonu aknama uz samo jedan klik na mobitelu.

Procjenjuje se kako samo pet do 10% ljudi diljem svijeta ima pristup dermatologu. Effaclar Spotscan aplikacija nastala je iz naše želje da svoju dermatološku ekspertizu učinimo dostupnom svim osobama koje pate od nepravilnosti na koži. Koristeći najnapredniju digitalnu tehnologiju razvili smo uslugu koja izravno poboljšava živote kroz točnu analizu, personalizirane savjete i praćenje poboljšana tijekom cijele godine, izjavila je Svjetlana Arh, direktorica brenda La Roche – Posay u Hrvatskoj.

Kako radi aplikacija?

Kako biste analizirali svoju kožu i pronašli pravu njegu, potrebno je posjetiti stranicu hr.spotscan.com i snimiti fotografiju svoga lica. Na temelju te fotografije odmah se generiraju rezultati koji variraju na skali od nula do četiri.

Pri tom aplikacija preporučuje personaliziranu, adekvatnu njega za problematičnu kožu i konkretne savjete koji će pomoći smanjiti nepravilnosti. Ako je rezultat na skali od dva na više, Effaclar Spotscan će preporučiti odlazak dermatologu, što je savjet koji ne treba zanemariti.

Effaclar Spotscan pruža i priliku za ponovnu provjeru kože kako bi se utvrdilo je li došlo do poboljšanja. Također, u sebi sadržava mogućnost simulacije rezultata prije/poslije korištenja preporučene rutine njege kože.

Aplikaciju isprobajte na hr.spotscan.com.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo