Novosti

Naučite komunicirati sa svojim djetetom

Biti roditelj nije lako, a u razdoblju adolescencije mnogi roditelji osjećaju kao da su stali pred zid, kao da više nemaju kontrolu nad svim onim što se njihovoj djeci u ovom osjetljivom periodu nudi i prezentira poželjnim.

Za sve roditelje adolescenata i one čija se djeca opasno približavaju tom zanimljivom i izazovnom periodu, u Centru “Budi svoj” pripremljen je zanimljiv program Tehnike NLP-a u radu s mladima.

Zašto baš ovaj program?

U današnje vrijeme, kada su roditelji opterećeni osnovnim egzistencijalnim pitanjima i pogubljeni u sustavu vrijednosti koje im nameće materijalističko društvo, smatramo da je nužno dati im podršku i naučiti ih kako da sve svoje roditeljske vještine iskoriste da svoje dijete usmjere prema sretnom i ispunjenom životu.

No, činjenica jest da vaša djeca i u ovom razdoblju trebaju svoje roditelje, da žele vašu podršku i savjete, a kako bi uspjeli zadržati dobar odnos s djecom i olakšati i sebi i njima, postoje jednostavni i učinkoviti načini koje možda sami niste uspjeli osvijestiti.

U moru informacija koje nude razni mediji, savjeta prijatelja, poznanika ili obitelji, mladi se često pogube te im je ponekad potreban savjet stručne osobe. Objašnjenje što se s njima događa, je li njihovo ponašanje “normalno”, kako da razgovaraju s roditeljima s kojima nikako ne mogu naći “zajednički jezik”, kako da se postave u prijateljskim ili ljubavnim odnosima, što kada imaju problema s učenjem ili profesorima, vrijedne su informacije za koje bismo i sami voljeli da smo ih dobili kao adolescenti.

Želite li naučiti komunikacijske vještine u radu s mladima, a sve to u prijateljskoj atmosferi uz kavu i napolitanke dođite na besplatno informativno predavanje na kojem možete saznati sve o treningu “Tehnike NLP-a u radu s mladima”, a koje se održava 27. listopad 2014. od 18:00 do 19:30 sati. Sve potrebne informacije potražite na adresi www.budisvoj.eu

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo