Naučite liječiti bolesti stopala i noktiju na prvoj podološkoj akademiji u Hrvatskoj - Ordinacija.hr

Novosti

Naučite liječiti bolesti stopala i noktiju na prvoj podološkoj akademiji u Hrvatskoj

Shutterstock

Zašto nastaju kurje oči, urasli nokat, gljivična infekcija, bradavice i zadebljanja na stopalima te kako ih liječiti, teme su cjelodnevnog programa prve podološke akademije.

Prvu podološku akademiju u Hrvatskoj organizira Poliklinike Manola, a održava se pod nazivom Praktični pristup liječenju problematike noktiju i stopala.

Polaznici će na akademiji naučiti kako liječiti bolesti noktiju i stopala među kojima su kurje oko, urasli nokat, gljivična infekcija, bradavice, zadebljanja na stopalima i druge.

Cjelodnevni program vodit će tim stručnjaka među kojima su liječnici, podolozi, medicinske sestre, fizioterapeuti i kozmetičari-pedikeri. Svi oni otkrit će najčešću problematiku bolesti noktiju i stopala, odgovoriti zašto nastaju te s praktične strane pokazati jednostavna rješenja.

Za te potrebe organizirat će se interaktivna predavanja i video prikazi kojima se nastoji unaprijediti profesionalni pristup i kompetencija polaznika.

Polaznicima akademije na kraju programa bit će uručene diplome, a akademija će se održati 5. prosinca od 9 do 17 sati u dvorani Zrinski, hotela Dubrovnik, u Zagrebu.

Za dodatne informacije, molimo obratite se na mail: info@poliklinika-manola.hr.

Kontakt osoba: Iva Smiljan Benko, tel. 01/4833-383, pon-pet 08-13h.

Program akademije pronađite ovdje!

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo