Ne dozvolite da vam ugriz insekata uništi ljetnu zabavu uz bite away® - Ordinacija.hr

Novosti

Ne dozvolite da vam ugriz insekata uništi ljetnu zabavu uz bite away®

S današnjim temperaturama, nije teško zamisliti vrući ljetni dan, kao stvoren za kampiranje, piknik, planinarenje ili obično uživanje u prirodi.

Odabrali ste savršeno mjesto za postavljanje dekice ili ležaljke u laganom hladu dok je sunce na zalasku. No, što je sunce niže, sve manje ostajete samo s društvom s kojim ste došli jer pojavljuju se komarci i drugi insekti željni druženja.

Nažalost, rijetko što uništi zabavu na otvorenom kao iritantan svrbež ili bol nakon ugriza insekta, ali nisu samo komarci ti koje treba držati na oku. Gorko sjećanje na lijep dan na otvorenom mogu ostaviti i pčele, ose, obadi i ostali insekti.

Vrlo je teško izbjeći ubode komaraca, osa, obada i ostalih napasnika, ali izbjeći se mogu neugodne posljedice njihovih uboda. zahvaljujući savezniku cijele obitelji – bite away® uređaju.

bite away® je patentirani medicinski proizvod koji na potpuno drugačiji način liječi ubode i ugrize insekata. Njegovo djelovanje temelji se na kratkotrajnom, koncentriranom djelovanju topline na usko ograničenom području kože.

Keramička dodirna površina bite away® uređaja se postavlja na mjesto uboda ili ugriza na koži i zagrijava se nekoliko sekundi do oko 51°C. Pritom se potiču reakcije tijela koje ublažavaju bol i svrbež. Ako se primijeni odmah nakon ugriza ili uboda, simptomi se često u potpunosti mogu spriječiti. Ako se s primjenom započne i nešto kasnije, simptomi se mogu brže povući.

Elektronički uređaj bite away® je vrlo jednostavan za uporabu, a zahvaljujući djelovanju bez kemikalija, pogodan je za svakoga. Tako je prikladan i za trudnice, alergičare i djecu koja ga samostalno mogu primjenjivati od navršenih 12 godina. Zahvaljujući prikladnoj veličini u obliku olovke bite away® stane u svaku torbu, pa ga se može primijeniti tijekom bilo koje aktivnosti na otvorenom.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo