Novosti

Neuroth od sada još dostupniji osobama s oštećenjem sluha

Austrijska tvrtka Neuroth slušna pomagala u Zagrebu je otvorila još jedan slušni centar, na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 15.

Neuroth je od sada još dostupniji osobama s oštećenjem sluha jer je prisutan putem ukupno 9 slušnih centara u cijeloj Hrvatskoj. Tvrtka time jača svoju tržišnu poziciju u jugoistočnoj Europi i uz planirana otvorenja doseže broj od ukupno 40 poslovnica na tržištima u regiji, te više od 260 u cijeloj grupi.

Širenje Neurothove mreže znači da otvaramo još jedna vrata našim korisnicima i omogućujemo uslugu koja dokazano može promijeniti život osobama koje se suočavaju ili će se suočiti s oštećenjem sluha. Novootvoreni centar, koji se nalazi u blizini renomirane Poliklinike Suvag, spreman je za uslugu po kojoj je Neuroth prepoznatljiv bilo gdje u Europi. Posebno educirani akustičari vode osobe s oštećenjem sluha kroz postupak od utvrđivanja oštećenja sluha, odabira adekvatnog slušnog aparata do perioda početne prilagodbe i kasnije tijekom godina korištenja. Pri tome koristimo priliku i da sve naše korisnike upoznamo s dobrobitima nošenja dva slušna aparata, na oba uha, izjavila je direktorica tvrtke Neuroth slušna pomagala, Iva Franić.

Tvrtka Neuroth se već nekoliko godina zalaže za upotrebu dva slušna aparata, što je uobičajena praksa u razvijenijim zemljama EU-a. Gubitak sluha je nepovratan i što se prije otkrije problem prije će biti moguće usporiti njegovo daljnje propadanje. Osoba kod koje nije adekvatno riješen problem oštećenog sluha postupno se suočava s brojnim posljedičnim problemima poput društvene izolacije i smanjivanja kognitivnih sposobnosti. Taj javnozdravstveni problem se može spriječiti primjenom suvremene i dostupne usluge. Neuroth trenutno radi na nekoliko projekata kojima je cilj promijeniti prava korisnika, odnosno promijeniti postojeće prakse u skladu s filozofijom tvrtke koja poručuje – Bolje čuti, bolje živjeti.

Osim otvorenja novog slušnog centra u Zagrebu, tvrtka Neuroth uskoro otvara i slušni centar u Zadru. Zanimljiva je podudarnost da će centar u Zadru biti 10. Neurothov slušni centar upravo u godini u kojoj tvrtka obilježava 10 godina djelovanja u Hrvatskoj.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo