Novosti

Nije lijek, nije placebo već bogata hranjiva bomba!

Matična mliječ koju nazivamo još i kraljevska hrana, a spada u sam vrh pčelinjih proizvoda, uz propolis i med.

Vraćanje u svakodnevenu rutinu i obveze, promjena godišnjeg doba, umor iostali čimbenici utječu na naš imunitet. Također, povratak u učionice i vrtiće uvijek za sobom donosi jednu veliku brigu za roditelje, a to je kako očuvatiiosnažiti imunitet djece, pogotovo kada se nalazimo usred sezone prehlade igripe. S obzirom kako nam je svima tempo života iznimno ubrzan, ne stignemo u organizam unosi

tit nutritivno bogate namirnice stoga to moramo nadomjestiti dodacima prehrani koji sadrže vitamine i minerale, ali i proizvode proizvedene od naših pčela radilica. Pčeliniji proizvodi poput meda, matične mliječi, su bogati izvor ljekovitih tvari iz prirode koji naš organizam čine otpornijima na viruse i bakterije.

S kojim MUST proizvodima ćemo olakšati svakodnevnicu

Iz Arkoryal linije stiže paleta proizvoda za sve uzraste i potrebe. Uz Arkoroyal Junior BIO zaštitite svoju dječicu od bakterija i virusa te im pružite sve potrebne nutrijente za zdravlje i uspješan razvoj. Uz Arkoroyal BIO Gelee Royale i ArkoroyalImunitet Forte BIO – ublažite simptome upale i gripe, ali i prevenirajte na vrijeme.

A uzArkoroyal Dynergiesvi sportaši ili osobe izložene teškom fizičkom radu – ovo je vaša prirodna enegija u ampuli.

Arkopharma Laboratories, vodeći na tržištu dodataka prehrani i stručnjaci za snagu i zdravlje, postavljaju trendoves ARKOROYAL-om. Kako bi zadovoljio svačije potrebe, ARKOROYAL pruža rješenja za svaku dob –od tate kao superjunaka, mame koja nije nikad bolesna do djece u rastu kojima je potrebna cijela vojska vitamina, minerala i proteina kako bi dosegli svoj puni potencijal.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo