Nije svaki C vitamin isti – birajte samo najsnažnije prirodne dodatke - Ordinacija.hr

Novosti

Nije svaki C vitamin isti – birajte samo najsnažnije prirodne dodatke

Vitamin C iznimno je važan vitamin koji jača naš imunitet, štiti stanice od oksidativnog stresa, pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti i općenito čuva naše zdravlje.

No, ono što mnogi ne znaju je da nije svaki dodatak vitamina C isti.

Ako netko traži prirodni ili cjeloviti vitamin C, često će napustiti dućan s askorbinskom kiselinom (sintetički vitamin C) ili kalcijevim askorbatom (ester-C) ne znajući kako ti sastojci nisu ni blizu prirodnog ili cjelovitog izvora. Upravo zato odlučio sam osnovati tvrtku koja će stati na kraj sintetičkim ili izoliranim vitaminima, Roy Jongens, osnivač Royal Greena.

Stručnjaci Royal Greena osmislili su inovativne formule potpuno prirodnih dodataka prehrani koji su posebni po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su njihove formule bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima. Njihova prednost je ta da imaju širi spektar aktivnosti te se bolje apsorbiraju u tijelu, a jedan od primjera je i dodatak vitamina C iz plodova biljke Camu Camu.

Camu Camu je malo drvo koje se može naći u cijeloj regiji Amazonas u Peruu. Prirodno je bogato vitaminom C, ali i mnoštvom drugih korisnih hranjivih tvari poput bioflavonoida i enzima.

Royal Green 100% čisti Camu Camu dodatak predstavlja cijeli spektar vitamina C, u čak 60 mg vitamina C po kapsuli ne sadrži nikakve dodatke, filere niti sintetske oblike vitamina C poput askorbinske kiselina ili tzv. estera-C, a pronaći ga možete u svim bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo