Nova ambulanta Akromiona otvorena u Splitu - Ordinacija.hr

Novosti

Nova ambulanta Akromiona otvorena u Splitu

Nova ambulanta Akromiona, Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju, otvorena je 8. travnja u sklopu Splitske kuće zdravlja i hotela Dioklecijan Hotel & Residence.

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion, otvaranjem ambulante u Splitu, nastavlja širenje i strategiju dostupnosti pacijentima kako bi im omogućila što kvalitetniju medicinsku uslugu.

Stručni tim s dugogodišnjim iskustvom, kojeg predvode ugledni liječnici prof. dr. sc. Miroslav Hašpl, prof. dr. sc. Nikola Čičak, dr. sc. Hrvoje Klobučar i dr. sc. Denis Tršek, svakodnevno su u službi zdravlja i oporavka pacijenata.

Prof. dr. sc. Nikola Čičak na otvorenju je istaknuo da pacijenti otvaranjem ambulante Akromion u Splitu dobijaju pravovremeno, stručno, kvalitetno i moderno liječenje, tj. ambulantu koja u potpunosti osigurava pacijentu sve usluge iz područja ortopedije i traumatologije. Rekonstruktivni zahvati koštano zglobnog sustava, liječenje sportskih ozljeda te zamjena zglobova i artroskopija, samo su neki od zahvata koje uspješno izvodi tim iz specijalne bolnice Akromion koja se nalazi u Krapinskim toplicama.

Uzvanicima su se obratili prof. dr. sc. Miroslav Hašpl i prof. dr. sc. Nikola Čičak te Tomislav Buljubašić, direktor Dioklecijan Hotel & Residence. Tomislav Buljubašić istankuo je kako mu je zadovoljstvo što će ambulanta Akromiona upotpuniti dosadašnju zdravstvenu ponudu Splitske kuće zdravlja i na taj način omogućiti pacijentima iz Splita vrhunsku specijalističku medicinsku uslugu.

Splitska kuća zdravlja, u kojoj je otvorena nova ambulanta predstavlja polivalentni kompleks u neposrednoj blizini Gripa, koji već dvije godine uspješno objedinjuje turističko – zdravstvene sadržaje za goste s privremenim boravkom u Splitu, ali i za lokalno stanovništvo. Zdravstveni segment nadopunjuju poliklinike, specijalističke ambulante i laboratorij te Centar za fizikalnu terapiju Hydrotherapy. Turistički segment Splitske kuće zdravlja upotpunjuje i prvi registrirani lječilišni (spa) hotel u Hrvatskoj – Dioklecijan Hotel & Resiedence (4*) sa wellness centrom i otvorenim bazenom na krovu sedmokatnice.

Specijalna bolnica Akromion vaša bolnica za slobodu pokreta bez boli!

http://www.akromion.hr/

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo