Nova Biobaza kolekcija S.O.S. Save our Sea donosi prirodne formulacije inspirirane jadranskom prirodom - Ordinacija.hr

Novosti

Nova Biobaza kolekcija S.O.S. Save our Sea donosi prirodne formulacije inspirirane jadranskom prirodom

Biobaza, prirodna kozmetika farmaceutske kvalitete, predstavila je ekološki osviještenu i društveno odgovornu kolekciju proizvoda namijenjenu njezi kože tijela.

Inspirirani bogatim morskim svijetom u Jadranu i jedinstvenim prirodnim okruženjem, kolekcija je posvećena glavatim želvama (kornjačama), dupinima i kitovima u Jadranu te dolazi u održivoj ambalaži napravljenoj od aluminija, reciklirane plastike i papira s FSC certifikatom.

U kolekciji s likom kornjače, kupci mogu naći Body&Hair gel i deo kremu na bazi jedinstvenog jadranskog bilja – eteričnih ulja lavande, smilja, ružmarina i lavande. Vibrantan, osvježavajući miris ovog zelenog buketa osigurat će neodoljivu svježinu cijelom tijelu i svim osjetilima tijekom toplih ljetnih dana.

Kolekcija s likom dobrog dupina donosi Body&Hair gel i hidratantnu kremu za njegu tijela s razigranim, veselim mirisom sunčanog dana. Njegujuće prirodne formulacije idealne su za česta tuširanja i intenzivnu njegu kože tijela nakon cjelodnevnog boravka na suncu. Miris manga i frangipanija neće vas ostaviti ravnodušnima.

Kolekcija kit pak donosi neodoljiv mirisni koktel otočkih citrusa – limuna, bergamota i slatke naranče te u njemu možete uživati koristeći Body&Hair gel i bogatu kremu za njegu osjetljive kože ruku i nogu.

Cilj S.O.S. Save our Sea kolekcije je osvijestiti kupce o važnosti očuvanja dragocjenog okoliša u kojem živimo – posebice Jadranskog mora, jer onečišćenja plastičnim otpadom te zagađenje kemikalijama, uz globalne klimatske promjene, rapidno ostavljaju negativne posljedice na životinjski i biljni svijet. Povrh toga, cilj je prikupiti sredstva za potporu radu lošinjskog Instituta Plavi svijet i podršku implementacije njihovog dugogodišnjeg «Jadranskog projekta dupin». Naime, kupnjom jednog proizvoda ekskluzivno dostupnog u dm drogerie markt prodavaonicama, odvaja se pet kuna za donaciju Institutu Plavi svijet.

Svake minute jedan kamion plastičnog otpada završi u morima i oceanima. Uklanjanje otpada iz mora postaje sve teža misija, a znamo da život na planeti ovisi upravo o oceanima. Situacija u Jadranu nije ništa bolja. Ponašajmo se odgovorno, živimo održivo i ostavimo u nasljeđe generacijama koje dolaze ono najvrjednije – netaknutu prirodu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo